Sa Faci Intreaga Lume O Carte Zohar Deschisa

Intrebare: Cum putem sa gasim calitatea daruirii in interiorul nostru?

Raspunsul meu: Nu pot sa gasesc nimic de unul singur. Eu trebuie doar sa incerc sa fac asta. Incercarile pe care eu le fac vor atrage Lumina asupra mea si asta ma va schimba. Dar asta se va intampla numai daca eu incerc sa gasesc aceste calitati in interiorul meu.

Eu trebuie sa caut calitatile descrise in Zohar, de exemplu ulei, vin, Cohen (preot), Levi, Israel, Abraham, Isac, Iacob, si multi altii, astfel incat tabloul realizat sa apara ca din ceata. Este de ajuns sa doresti sa descoperi Lumea Spirituala, la fel cum un copil isi doreste sa descopere lumea aceasta. Chiar daca noi actionam inca fara motivatia daruirii si nu suntem inca conectati cu altii, vom incepe sa simtim schimbari in interiorul nostru.

Eu simt astfel de reactii de la zeci de oameni din toata lumea. Unii sunt in contact direct cu noi, altii sunt conectati prin internet, iar altii nu au niciun fel de contact tehnic cu noi. Aici sunt inclusi atat incepatori cat si student, care sunt cu noi de cativa ani. Unii dintre ei au participat la toate Congresele noastre, altii nu s-au intalnit niciodata cu noi. In orice caz Zohar-ul aduce schimbari in toti. Noi nu trebuie decat sa continuam sa studiem si sa continuam sa ne imaginam pe noi insine, pe toti ceilalti si intreaga Carte, in interiorul nostru. Daca vom vedea toate schimbarile noastre si toata realitatea in lumea noastra interioara, atunci vom avea succes. Atunci progresul nostru va fi considerat un miracol.

Dupa aceea vom parcurge toate celelalte articole ale lui Baal HaSulam in acelasi fel, pentru ca el nu scrie intr-un mod diferit. Si atunci noi vom intelege ca toata lumea nu actioneaza diferit de kabalisti deoarece si ei, de asemenea, se supun legilor Naturii. Veti vedea dintr-o data mana Creatorului, in tot ceea ce se intampla in lume si veti intelege ca “nu este nimeni altcineva in afara de El” si ca nu este nici un loc in toata existenta care sa nu fie umplut de El. Toata lumea voastra se va transforma intr-o Carte Zohar deschisa.

Nu va veti mai imagina ca totul se intampla in interiorul vostru in timpul lectiei ci veti percepe, de asemenea, intreaga voastra viata si fiecare situatie in acelasi fel tot timpul. Si asta nu se va interfera cu lumescul vostru, cu atitudinea de zi cu zi fata de viata, nu veti deveni confuzi intre cele doua apropieri. De fapt, ceilalti oameni, nici macar nu vor intelege ca tu percepi realitatea diferit, pentru ca toata perceperea ta interioara va ramane in interiorul tau si nu va fi dezvaluita lumii exterioare.

Prin urmare singurul fel in care va verificati progresul este dupa cat de usor va puteti imagina intreaga lume in interiorul vostru. In orice caz, in viata voastra de zi cu zi veti ramane o persoana complet obisnuita.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed