Scara Reshimot (a Inregistrarilor Spirituale) care ne conduce catre Infinit

Intrebare: De ce, de fiecare data cand incepem sa studiem Zohar-ul, experimentam atatea suisuri si coborasuri, si de ce sunt atat de puternice?

Raspuns: Noi simtim aceste fluctuatii deoarece intram acum intr-un  proces de vindecare. De fiecare data cand eu simt o urcare sau o coborare, asta inseamna ca realizez inca un Reshimo (o inregistrare spirituala).

Eu nu stiu cate Reshimot am. Insa, eu trebuie sa trec prin toate, unul cate unul; Eu nu pot sari sau ocoli nici unul dintre ele. Trebuie sa realizez toate Reshimot, pe calea mea, miscandu-ma prin lantul Reshimot din aceasta Lumea Infinitului. Si calea catre Lumea Infinitului este calea mea de conectare cu alte suflete intr-unul singur pentru a descoperi acolo pe Creator.

Pentru acest motiv, toate starile prin care trec semnifica faptul ca eu realizez Reshimot. Deci, cu cat cineva experimenteaza mai repede schimbarea, cu atat mai bine. Cel mai important este sa continue.

Aici trebuie sa actionam deasupra ratiunii. Trebuie sa ne stabilim exact, timpul pentru studiu, pentru a diseminarea Kabbalah, munca in grup, si unificarea cu prietenii. Pe toata durata zilei trebuie sa avem in minte importanta scopului, si aceasta sa fie pentru noi insine ca alarma de la ceas  sau textul unui mesaj. Noi ar trebui sa folosim toate miloacele posibile pentru a realiza cat mai multe Reshimot, unul dupa altul. In acest fel, Ban cu ban face gramada mare.

Din partea 1 Lectia zilnica de Kabbalah 02.06.10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: