Schimba-ti Realitatea In Malchut-ul Lumii Infinite

Cand citim Zohar-ul, intalnim nume precum Iacob, Esau, Abraham si Noe, dar daca le interpretam prin prisma notiunilor anterioare despre Tora, si le vedem ca o poveste istorica, atunci vom fi complet confuzi si vom intelege complet eronat ceea ce Zohar-ul ne spune. Trebuie sa intram intr-un vid in afara spatiului unde nu exista pamant si nimic din ceea ce se intampla aici; totul doar pare ca este real. Timpul, miscarea si spatiul sunt iluzii care exista in imaginatia noastra. Ne gandim ca ceva a existat acum cateva mii de ani si ca noi facem acum sapaturi arheologice; gasim chiar oase ca dovada a existentei sale. Dar toate astea exista doar in perceptia noastra, pe care noi o numim realitate.

Totusi, acum dorim sa ajungem la intelegerea corecta – sa vedem dorinta care contine Reshimot (Liste, genele informationale). Asta este ceea ce vrem sa cautam, in locul sapaturilor arheologice.

Vreau sa vad toata aceasta lume in interiorul dorintei mele, intrucat acesta este singurul loc in care aceasta exista cu adevarat. Trebuie sa trec la perceptia adevaratei realitati in locul celei imaginare. Vreau sa vad oamenii din jurul meu ca fiind forme diferite sau imagini in interiorul dorintei mele, in locul corpurilor fizice cara apar inaintea mea. Vreau sa vad cum toata realitatea – chiar si Creatorul – este continuta in interiorul dorintei mele. Apoi realitatea mea se va chema Malchut al Lumii Infinite.

Trebuie sa deznod totul intr-un singur intreg, intrucat totul este continut in interiorul unei singure dorinte. Motivul pentru care vad imagini diferite, actiuni si miscari dincolo de spatiu si timp (atat in timpul si spatiul material cat si in cel spiritual) este pentru ca Lumina, Creatorul, actioneaza in interiorul dorintei mele. In acest fel, treptat, pas cu pas, ma conduce catre adevarata intelegere a actiunilor Sale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed