Sigiliul de Sus

Intrebare: Ce este linia mijlocie? Este un ecran?

Raspuns: Linia mijlocie este combinatia corecta dintre dorintele de primire (Kelim) si fortele daruirii. Mai intai pregatesc aceste dorinte si abia dupa aceea cer de Sus puterea ecranului, special pentru aceste dorinte. Cand primesc aceasta forta, obtin un vas spiritual (Kli), care este numit linia mijlocie, unde sunt capabil sa execut actiunea de daruire.

Inainte ca linia mijlocie sa apara, eu clarific ce sunt liniile de stanga si de dreapta, ce inseamna tragerea Luminii de Sus in jos si cum o pot opri complet prin restrictie. Trebuie sa discern ce inseamna sa imping Lumina la o parte de jos in sus si in ce grad imi pot manifesta dorinta, astfel incat sa creez Lumina Reflectata, acea parte din Lumina Directa care o imbraca, si nu doar sa inlatur placerea pur si simplu, asa cum am facut in timpul restrictiei (Tzimtzum).

Dupa ce toate aceste clarificari sunt complete si eu ma aranjez in cel mai bun mod, cer de Sus forta de a crea o dorinta autentica, un vas spiritual (Kli) din tot ceea ce am pregatit. Daca m-am pregatit corect, primesc forta Superioara care imi raspunde la cereri si uneste dorinta de daruire si primire a placerii din ambele directii, stanga si dreapta. Testeaza si sorteaza Kli-ul. Cer Creatorului sa participe la asta pentru ca eu nu stiu cum sa lucrez cu el.

De indata ce Kli-ul este gata, este stampilat de sigiliul de Sus care este o garantie ca nu se va rupe atunci cand incep sa-l folosesc. Mai departe, continui sa muncesc in linia mijlocie si primesc pentru a darui, in credinta deasupra ratiunii, in timp ce fortele daruirii lucreaza de jos in sus si eu sunt sigur ca asta va continua sa fie asa.

Sa fii in linia mijlocie este o secventa completa de actiuni. Este o linie mijlocie in starea Katnut (micime), Ibur (conceptie) si Mohin (maturitate). In fiecare faza si fara nicio exceptie, pentru  a obtine linia mijlocie imi trebuie asistenta de Sus, in alinierea si alipirea cu Creatorul.

Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala. 15.07.10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: