Sistemul De Conectare Cu Natura Universala

Intrebare: Care este legatura dintre Cartea Zohar si natura globala?

Raspunsul meu: Cartea Zohar explica cum sa ma conectez la natura universala si perfecta, cum sa cer, sa pretind si sa extrag aceasta forta compacta speciala, pentru ca ea sa aiba influenta asupra mea. Cartea  Zohar este o veriga obligatorie intre mine si toata natura: fara aceasta veriga un om in lumea asta nu are nici o legatura cu ea.

Acum ca am descoperit ca natura este globala, ca intreaga lume este un sat global – in care fiecare este conectat – mai departe realizez ca sunt dependent de fiecare. Asa cum depind de fiecare, apoi aspir sa fiu asemanator cu ei, sa fiu in mijlocul lor, ca un prieten,  care se comporta cu fiecare cu bunatate si ei fac acelasi lucru cu mine. Deci, cum pot sa obtin asta?

Conform regulilor de realizare, trebuie sa stiu cum sa fac legatura cu ei. Am nevoie de indrumare, ca o instructie manuala de conectare. Indrumatorul trebuie sa-mi arate cum sa stabilesc conectarea cu un grup de oameni, cum sa ma apropii si sa vorbesc cu ei; instructiunile trebuie sa expuna ceea ce ei au nevoie de la mine si ce am eu nevoie de la ei.

Acest manual de conectare, Cartea Zohar, descopera acest intreg sistem de legatura intre o persoana si natura, asa ca natura, Creatorul, va infulenta persoana si o va schimba intr-o parte integranta a naturii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: