Sistemul lui Rashbi reinvie Sufletul Comun

Kabalistii care au trait inaintea autorului cartii Zohar Rabi Shimon Bar Iohai (Rashbi) au efectuat corectii in sistemul comun de suflete, de la un nivel mult mai inalt. Sistemul lui Rashbi este conectat cu noi in mod direct, si din acest motiv tratam Cartea Zohar ca o sursa primara de informare. Facand corectii in sistemul rupt de suflete, Kabalistii au creat o conexiune speciala in el, pregatindu-l pentru o corectie generala. Ei au reinviat sistemul, aducand Lumina in el prin canalul de conexiune pe care l-au creat in el.

De aceasta , noi putem sa ne ridicam acum si sa ne corectam pe noi insine in cadrul acestui sistem. Corectandu-se pe sine, un suflet nu se schimba doar el, ci aduce corectia in toate celelalte suflete. Cu toate acesta, exista cateva suflete, ca sufletul lui Rashbi, care joaca un rol principal in corectie: Ei au finalizat un anume nivel si pregatesc fundatia pentru toate corectiile care urmeaza.

Noua ni se pare ca un suflet corectat este oarecum izolat de restul sistemului, dar este incorect. Intregul sistem de suflete este integral, ca o magine holografica, fiecare parte contine intreaga imagine. Pe de alta parte, fiecare parte este prezenta in intreaga imagine, precum si in fiecare din parti. Eu fac parte dintr-un sistem de suflete, intreg sistemul face parte din mine, si in acelasi timp sunt in fiecare parte a acestui sistem.

Sufletul nu este o unire a intregului – este dispersat in intregul sistem al creatiei; penetreaza intregul Malchut al lumii sau al Infinitatii, cu ajutorul calitatilor sale. Acesta este adevarul pentru fiecare dintre noi. Cand fiecare persoana suplimenteaza pe restul, suntem o sfera de suflete, unde sistemul lui Rashbi actioneaza, oferind corectia. Prin acest sistem primim Lumina care ne corecteaza si ne implineste.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed