Soarta Noastra Depinde De Noi

Intrebare: De fapt Zohar-ul vorbeste despre stari adevarate, dar cum sa intelegem noi cutremurul care tocmai a avut loc in Chile?

Raspunsul meu: Zoharul vorbeste despre doua forte opuse care coboara in lumea noastra si a caror exprimare noi o simtim asupra unor oameni sau locuri. Cu toate acestea, pentru moment, noi nu vedem ordinea reala a dezvoltarii pentru ca noi inca nu am ajuns sa punem in aplicare metoda din Kabbalah, a liniei de mijloc.

Cand o vom face, vom vedea ca tot ceea ce se intampla este spre binele nostru. Ea vine ca o combinatie corecta a fortelor opuse in scopul de a facilita realizarea lor corecta. Aceasta ne duce la prosperitate, perfectiune, sanatate, siguranta si armonie universala si, ca rezultat, unitatea cu Creatorul.

Cu toate acestea, atata timp cat nu incepe corectia si raspandirea Intelepciunii Kabbalah in toata lumea, natiunile nu vor simti predestinarea lor comuna care este gasirea liniei de mijloc, in virtutea combinatiei corecte a uneia cu cealalta. Prin urmare, nu vom fi in masura sa justificam suferinta si sa vedem pentru ce este necesara, inclusiv suferinta care a lovit natiunea lui Israel pe parcursul intregii sale istorii sau suferinta care a lovit acum Chile, precum si pe alte tari inaintea sa.

Nu stim de asemenea ce altceva mai are natura in depozitul sau, pentru noi, in viitor. Lucrurile se vor deteriora numai daca nu ne grabim sa utilizam Lumina Superioara pentru a avansa spre Creator, pe cont propriu, mai degraba, decat sa asteptam ca fortele naturii sa ne oblige la acest lucru prin suferinta si dezastre. Acesta este motivul pentru care este necesar sa diseminam Stiinta Kabbalah, cat de mult este posibil si sa vedem asta ca singura modalitate a inaintarii de-a lungul liniei de mijloc. Linia de mijloc este salvarea, intrucat atat forta de dreapta cat si cea de stanga sunt extrem de destructive. Forta de dreapta actioneaza cu vigoare intr-un mod ascuns astfel incat noi nu simtim efectele sale imediat dar este capabila sa aduca consecinte nefericite la fel de mult ca si forta stanga.

Prin urmare, trebuie sa ne ajutam unii pe altii sa raspandim Stiinta Kabbalah pe scara cat mai larga. Soarta noastra depinde de noi; raspandirea Kabalei ne poate salva de la toate nenorocirile. Fara ea ne vom confrunta cu dezastru dupa dezastru. Profetii au scris despre evenimente oribile care vor avea loc in vremurile noastre, daca nu vom interveni cu ceea ce ar trebui sa le inlocuiasca.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed