Sub perfuzia Luminii Superioare

În timpul citirii Zohar-ului, noi avem întâi de toate ca scop Lumina care Reformează. Mă gândesc numai la asta ca şi cum aş trece printr-un proces de vindecare conectat la un perfuzor cu forţă superioară care picură în mine constant.

Dacă mă gândesc la asta, eu deja avansez. Se spune că Tora este esenţa numelor sfinte, ceea ce înseamnă acţiuni de dăruire, Creatorul, Lumina care Reformează şi care îmi aduce gânduri bune şi dorinţe de dăruire.

Aşa că, încerc să le localizez în mine, acum, în timpul citirii Zohar-ului. „Poate că se întâmplă ceva în mine?”. Vreau să ader la unele acţiuni pe care le face Lumina. Vreau ca ea să le facă în mine, sunt gata să devin Nukva şi să primesc totul. Să vină şi să se îmbrace în mine şi să facă tot ceea ce vrea cu mine.

Asta se cheamă „descoperirea numelor sfinte”, „a vrea să ştie ceea ce el studiază”, „a studia Tora”, a studia acţiunile Luminii asupra dorinţelor mele de primire – cum reformează Lumina.

Eu nu simt că Lumina mă influenţează, dar vreau să o simt! Fiind conectat la perfuzie obişnuită, un om poate fi inconştient sau conştient, doar uitându-se şi numărând picăturile care curg.

Dar noi vrem să simţim cum picăturile de Lumină ne vindecă cu fiecare picătură adăugată. Eu vreau să simt fiindcă vreau să învăţ despre asta, despre cum acţonează, cum fiecare picătură îmi schimbă dorinţa de primire, o picătură aici, una acolo, cu relaţia la un lucru sau la altul. Prin asta, învăţ cum pot folosi fiecare uşoară modificare în recunoaşterea şi înţelegerea mea când mă voi ridica după acest tratament de vindecare.

Lucrul principal este că eu aştept să văd acţiunile Creatorului în scopul de a învăţa din ele, în scopul de a şti ce sunt, cine sunt eu şi cum pot eu să mă compar cu Lumina care mă influenţează acum. Trebuie să execut acţiuni identice cu ale Luminii, să învăţ de la ele, după cum este spus: „Din acţiunile Tale Te voi cunoaşte.”

Din partea a doua a Lecţiei zilnice de Cabala din 22/10/ 2012 „Zohar”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: