Sufletul Comun Se Dezvolta Ca Un Embrion

Nu putem calcula cum sa avansam la urmatorul nivel. Este mereu incomprehensibil pentru noi si ascuns in intuneric si nesiguranta, intrucat toate dorintele de acolo sunt noi. De fapt, totul va fi ca nou.

Nu poti nicicum sa te agati de el. Poate fi descoperit doar de Lumina Superioara; prin urmare, aceasta descoperire nu depinde de noi. Noi depunem efortul, dar nu stim ce mecanism se declanseaza ca sa execute munca. Suntem ca un copil mic care se joaca si apasa accidental un buton, pornind un intreg sistem si dand nastere unor mari consecinte.

Si ca un copil, nu vom fi ingrijorati de cum va arata urmatorul nivel, intrucat acesta este prerogativul exclusiv al Creatorului. Totul se misca conform planului Sau, si nimeni nu stie cu exactitate cum functioneaza acesta.

Suntem aproape de a descoperi un nivel complet nou, unde toate sufletele incep a se corecta impreuna, conform structurii generale a sufletului comun. Este ca un embrion in care toate organele se dezvolta treptat, odata ficatul, odata plamanii si altadata picioarele. In fiecare zi un organ se dezvolta mai repede in vreme ce altul se dezvolta mai incet. Aproape la fel, sufletul comun se dezvolta acum pentru ca a inceput deja procesul de corectare. Nimeni nu stie exact cat va creste si cu ce masura.

Tot ce avem de facut este de a face orice efort posibil, concentrandu-ne numai pe ceea ce putem face chiar acum, in loc de a incerca sa ghicim ce se va intampla maine. Si sa nu uitam ca obiectivul nostru astazi este de a prezenta Cartea Zohar intregii lumi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: