Tot Ceea Ce Avem De Facut Este Sa Revelam Dorinta

Prin simpla citire a Zohar-ului, in mod gradat incepem sa-l intelegem. Aceasta Carte nu este construita pe explicatii ci mai degraba pe lectura in sine ceea ce inseamna procesul de unde incepem sa simtim o senzatie mai clara a Lumii Superioare.

Ima Ilaa (Mama Superioara pentru noi toti) se numeste Bina. Ea radiaza Lumina Inconjuratoare peste noi.  Asemenea bebelusilor cu ochii larg deschisi si cu gura deschisa, trebuie sa incercam sa O chemam  cu o intentie indreptatita : sa devin un om cu dorinta de a atinge calitatea daruirii prin revelarea ei in mine.

Asta este de ajuns. Orice altceva este scris in carte ni se va revela in mod treptat. Ce inseamna treptat? Inseamna in acelasi fel cum invata un bebelus. Ei nu stiu niciun cuvant, nu inteleg ce se intampla cu ei si dorintele lor; se intampla ca una sau alta li se reveleaza si astfel incep sa inteleaga cate ceva. Astfel descopera ei lumea.

Asta este ceva normal si natural. Lumea Superioara ni se dezvaluie noua, in acelasi fel. Daca ne amintim cum am crescut si cum am descoperit lumea o sa intelegem cum sa avansam in spiritualitate. Apoi, nu o sa mai avem de ce sa ne plangem. Ne vom dezvolta exact in acelasi fel, nimic nu e schimbat.

Ulterior, este mai usor de inteles ca nu e nevoie ca noi sa fim “destepti”. Tot ce avem de facut este sa descoperim dorinta de a atinge Lumea Superioara in conformitate cu care noi suntem doar o particica.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: