Totul Depinde De Mine La Conventia Zohar 2010

Intrebare: Spui ca totul depinde de persoana. Ce depinde de mine si numai de mine la “Conventia Zohar 2010” care incepe maine?

Raspunsul meu: Stiinta Kabbalah ne invata ca toata realitatea este inauntrul persoanei si nu este nimic in afara ei. Tot ce imi imaginez ca existand in afara mea, de exemplu un grup, Creatorul si toata realitatea sunt de fapt in interiorul meu. Totul este infatisat in interiorul meu  si pare numai ca fiind in afara mea, departat sau chiar in opozitie.

Telul nostru este sa ne intoarcem la starea corecta, adevarata, sa revelam realitatea adevarata si pe Acela care o completeaza si o sustine. In acord cu aceasta realitate noi trebuie sa ajungem la unitate in scopul de a descoperi pe Cel care da nastere la aceasta realitate pe Cel care o guverneaza.

Daca aceasta este situatia, atunci totul este in mine si totul depinde de mine. Ce este Conventia, diferitele intalniri, grupuri, si toate actiunile noastre? Sunt o demonstratie a fortelor mele proprii in care Creatorul imi da oportunitatea sa le unesc.

Nu conteaza cine participa, asta inseamna ca am primit o ocazie speciala sa ma unesc exact cu acele forte sau calitati care sunt in interiorul meu. Acestea sunt aproape de corectie sunt in starea in care eu pot sa corectez conexiunea mea cu ei.

Nimic nu depinde de ei. Eu sunt singurul care controleaza acest sistem, sau intregul sistem. Ce se intampla depinde numai de mine si de nimeni altcineva. Daca nu sunt in aceasta stare de constientizare inseamna ca eu sunt la un nivel mai mic, caz in care eu imi fac griji pentru lucruri care nu depind numai de mine ci si de altii.

Am inceput sa-mi fac griji pentru dorinta lor de a gandi si dori in acelasi fel ca si mine, asa ca vom gasi o legatura intre noi, fie la conexiunea sau la lipsa acesteia sau chiar la repulsia noastra pentru una sau alta. Ar trebui sa cerem corectare la fel ca in starea de sub Muntele Sinai. A fost scris: “Ori va veti uni ca un singur om intr-o singura inima ori acesta va deveni pamantul vostru de inmormantare.”

Este exact starea in care ne aflam acum. Noi trebuie doar sa vrem sa ne unim din moment ce pe cont propriu nu suntem in stare de alta actiune, buna sau rea. Toate actiunile sunt efectuate de Sus, dupa cum a fost scris : “Nu exista un fir de iarba dedesupt care nu are un inger deasupra sa-l loveasca si sa-l oblige sa creasca.”

Toate schimbarile vin de Sus. Noi trebuie doar sa cerem corectie. Cel mai important lucru este sa ne ingrijim de unitatea noastra comuna deoarece in interiorul acesteia ni se va revela calitatea daruirii universale si noi il vom simti pe Creator. Stiinta Kabbalah este revelarea Creatorului creatiei sale in aceasta lume – si asta intr-adevar ni se intampla noua.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed