Unde este ascunsa Lumina?

Intrebare: Unde este Lumina care Reformeaza, in Torah sau in daruirea mea fata de prieteni?

Raspuns: Primesti Lumina care Reformeaza din efortul de a te conecta cu prietenii tai. Existam intr-un sistem perfect, corectat. Lumina superioara, Lumina Infinitului domina asupra sistemului. Cum poti trezi aceasta Lumina care actioneaza asupra ta? Incerci sa te conectezi sistemului corectat.

Ce este? In ce fel de model ti se prezinta? In grup. In masura in care te conectezi cu grupul, in conectarea dintre voi, conform efortului tau, Lumina, Torah, forta de a darui se trezeste.Aceasta forta te influenteaza si te transforma intr-o parte a sistemului care daruieste, astfel incat Torah, Lumina care corecteaza incepe sa te umple.

Intrebare: Atunci cum este conectat la asta textul pe care il citim?

Raspuns: In text, citesti despre starile corectate intre tine si prietenii tai. Chiar acum, am citit un capitol din Zohar. Unde trebuie sa revelez despre tot ce am citit? Trebuie sa revelez in conectarea cu prietenii, in aspiratia de a ma uni cu ei. Atunci voi revela toate proprietatile, Sefirot, Partzufim si lumile in conectarea dintre noi.

Acum, intre mine si tine se afla 125 grade. Daca as face schimbare interna in mine, prin care sa ma conectez cu tine in inima si sufletul meu, in mintea si dorintele mele, as atinge corectarea mea finala Gmar Tikkun. Apropiindu-te, daruindu-ti si acceptandu-ti dorinta ca pe a mea, as trece toate cele 125 trepte. As dezvalui lumile dintre noi, urcarile si coborarile, in relatia dintre mine si prietenii mei.

De indata ce ma unesc cu prietenii sau cu cel putin unul din ei, munca mea este terminata. Nu trebuie sa te unesti cu milioane, sau miliarde , sau cu Creatorul pentru ca este acelasi lucru. Daca imi anulez dorinta de a ma bucura si pot accepta dorinta prietenului ca si pe a mea, atunci este gata!

De aceea citim Zohar care descrie diferite stari  pe care le dezvaluie sub forma conectarii sau separarii dintre noi, intre mine si ceilalti – toate lumile (ascunderile) si separarile de acolo.
Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala  5/30/2011The Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: