Zohar pentru toţi

Întrebare: Curând, vom avea un congres internaţional în care vom celebra publicarea Cărţii Zohar adaptată noii generaţii. Ce înseamnă acest lucru?

Răspuns: Muncind la această carte, suntem conştienţi, înţelegem şi simţim că avem o sursă de putere care aparţine naturii superioare, forţa care conduce totul în cele mai mici detalii, de la cea mai mică celulă, până la ultimul atom. Cartea Zohar posedă o calitate specială care ne permite să ne conectăm la această forţă şi să fim inspiraţi de ea. Astfel, vom fi în măsură să o înţelegem, să o simţim şi să muncim în acord cu ea.

Nu avem altă cheie sau canal de legătură, alta decât Cartea Zohar. Toate celelalte cărţi de Cabala, au fost scrise pentru ca noi să putem aborda cartea principală şi să o utilizăm corect. Astfel, sărbătorim publicarea Cărţii Zohar Pentru Toţi.

Trebuie să înţelegem că  suntem în pragul unei noi ere, trecând la un nou nivel de dezvoltare. Trebuie să răspândim această carte peste tot în lumea întreagă şi să producem numeroase alte materiale suplimentare care vor servi pentru a aduce oamenii mai aproape de ea.

Din partea a patra a Lecţiei zilnice de Cabala, 17.12.2013, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: