Zohar-ul Aduce Lumina Corectiei Finale

Nu simtim ca existam intr-un sistem special. A fost odata o poveste la stiri despre sistemele de siguranta la schimbul de diamante. Raze invizibile penetrau intregul spatiu dar nu erau detectate de ochiul uman.

Existam in sistemul spiritual in acelasi mod. Suntem deja in el, suntem componentele lui, il activam, si el ne activeaza. Acest sistem exista, si este viu. Lumina din el vine de la  Partzuf de Arich Anpin din lumea Atzilut, de la un nivel foarte ridicat denumit Corectare Finala. Aceasta Lumina se numeste  Zohar.

De aceea, Zohar-ul nu este o carte; este un manual de instructiuni despre cum sa declansezi influenta Luminii care vine de la Corectarea Finala, pentru ca astfel sa ne influenteze si sa ne poarte cu ea la starea finala corectata.

Cand surse autentice de Kabbalah fac referire la Zohar, nu spun  Cartea Zohar, ci spun simplu Cartea, pentru ca este evident ca nu este nimic altceva. Orice altceva nu este considerata o carte.

Trebuie sa realizam ca nu este doar o carte. Cartea inseamna “revelatie”, si asta se intampla concret cand venim in contact cu Cartea Zohar. Chiar si cand o persoana citeste, priveste, sau asculta cum citesc altii, fara sa inteleaga sau sa stie prea mult, ceva se schimba in el cu toate ca nu realizeaza exact ce anume.

Deci, sa continuam sa o citim cu intentia ca suntem toti impreuna, pentru ca aceasta corectie este posibila doar in relatia cu alti oameni. In ea, vom descoperi Forta Superioara, pe Creator. Nu doar citim aceasta Carte, ci activam un sistem ca sa il descoperim.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed