Zohar-ul detine energia de vindecare a Sufletului

In timpul lui Mesia (corectarea umanitatii), raul si lipsa de rusine vor creste si pacatul va fi condus de catre sefii multimii amestecate(Erev Rav). Apoi, Lumina Ascunsa va aparea din Cer.

Cartea Zohar

Si acest proces de invatare va eradica raul din sufletele noastre. Vom fi recompensati cu iluminarea Luminii Superioare, si vom fi recompensati cu toate virtutile din lume. Acesta este motivul pentru care aceasta Lumina a aparut.

Scrierile lui Ari cel Sfant

Si esenta studiului vostru va fi pentru a atinge iluminarea si insufletirea Divina in sufletul vostru. Ari a spus ca, in acel moment, ceea ce este ascuns va fi dezvaluit.
Sala Binecuvantarii, Deuteronom 208

Eunucul sa nu spuna “Caci sunt un copac uscat, si cine sunt eu ca sa se apropie de sfintenie prin cartea Kabbalah?” Acest lucru se datoreaza faptului ca toti cei drepti au convenit deja, ca astazi suntem indemnati de inclinatia rea si minciuna. Si cu toate ca persoana nu intelege ce citeste, totusi, cuvintele Sfantului Zohar au putere de vindecare pentru suflet, si sunt abordabile pentru fiecare suflet.

Rav Tzvi Hirsh Horovitz de Backshwitz – Orientarea Corecta, Punctul 5.

Studierea Cartii Zohar aduce o forta miraculoasa. Chiar daca o persoana nu intelege ce studiaza, aceasta este important pentru Creator si este iubit de El, la fel cum un copil nu intelege ce vorbeste, dar parintii se bucura ascultandu-i glasul. Prin urmare, cineva nu se poate plange ca nu stie sau nu intelege.
Pele Ioetz, Capitolul “Zohar”.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed