Zohar-ul este cel mai puternic lucru in lume

Zohar-ul influenteaza sufletul unei pesoane, mai mult decat orice altceva din lume. Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la toate celelalte carti si sa o studiem doar pe aceasta, ci ca efectul lui este mai puternic decat orice altceva.

Studiul celor Zece Sfirot si Copacul Vietii sunt bune pentru formarea sinelui. In plus, mai tarziu, cand o persoana este deja pe nivele spirituale, aceste carti pot servi ca instructiuni pentru a face actiuni interioare.

Cand simti ascensiuni si coborari, intrari si iesiri ale Luminii, in felul in care le poti simti fizic, pentru ca dorinta ta sau vasul spiritual este gata pentru primire sau daruire, pentru intrarea sau iesirea Luminii, atunci tu poti lucra Cu Studiul celor Zece Sfirot si Copacul Vietii, facand, de fapt, actiunile pe care ele le descriu.

Pe de alta parte, cand lucrezi cu Zohar-ul, faci asta printr-un intermediar – Lumina inconjuratoare. Aceasta Carte dezvolta vasul sufletului in general, mai degraba conform versetului Sufletul unei persoane o invata. Mai tarziu iei Studiul celor Zece Sfirot si pui aceste actiuni in practica.

Acesta este momentul de pregatire pentru nivelul urmator si pentru asta este destinat cel mai mult Zohar-ul. In afara de asta, exista un moment pentru actualizarea nivelului, ceea ce este facut cu ajutorul Studiului celor Zece Sfirot.

Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala, 29.08.10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: