Zohar-ul Ne Retrezeste Constiinta

O persoana este o lume in miniatura. Lumea toata – universul si tot ce ma inconjoara – se afla in interiorul meu. Toate acestea exista doar in interiorul dorintei mele. De aceea, ajungerea la corectarea finala-Gmar Tikun inseamna deschiderea completa a dorintei mele spre orice senzatie posibila. Trebuie sa-mi maresc dorinta la maximum si sa simt in ea tot ce este de simtit. Acesta va consemna sfarsitul corectiei mele.

Chiar acum vad oameni, animale, vehicule si stele in jurul meu. In realitate, toate sunt dorintele mele, impartite in nivelele neanimat, vegetativ, animal si uman. Trebuie sa mi le insusesc pe toate si sa le simt in interiorul meu, in completarea altor cateva lumi ce-mi vor fi revelate. Trebuie sa la includ pe toate in perceptia mea interioara. Apoi realitatea mea nu se va separa in forme interne si externe ; voi percepe totul ca un singur intreg.

Exista doar dorinta mea, si nimic altceva. Dorinta este formata din calitati numite David, Abraham, Isac, Moise, Iosif, linia dreapta si linia stanga, paraul care curge din Gradina Edenului, Ima, Bina, Paradisul de deasupra si Iadul de dedesupt si multe altele. Toate aceste lucruri exista in interiorul dorintei mele. Este imposibil sa ne imaginam sau sa ne gandim la altceva in afara dorintei, intrucat dorinta este singura creatie a Creatorului.

Trebuie sa incepem sa facem cunostinta cu dorinta noastra. Intr-adevar, traim in interiorul ei in acest moment, dar nu suntem constienti de acest lucru. Folosim intodeauna dorinta si ea, in schimb, ne controleaza. Intreaga noastra viata esta ca roata unui hamster, dar nu suntem deloc constienti de acest lucru.

Din acest motiv eu studiez Zohar-ul – pentru ca-mi retrezeste constiinta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed