Zohar-ul schimba pe oricine care-l Studiaza

Intrebare: Oare lectura Cartii Zohar ma afecteaza, chiar daca nu o simt?

Raspunsul meu: Vei simti ca in curand Zohar-ul lucreaza in tine, pentru ca aceasta influenta este foarte puternica. Te vei privi dupa zece lectii, si vei simti deja schimbari foarte mari care se intampla in tine.

Mai intai de toate, parerea ta despre  viata si focalizarea intregii tale vieti se va schimba. Atentia se va deplasa la ceea ce faci si la ceea ce trebuie sa acorzi atentie; senzatia interioara va deveni mai absorbita in sine si vei fi mai preocupat de atitudinea ta fata de altii. Dintr-odata, vei incepe sa gandeasti si sa visezi la diferitele actiuni pe care le-ai citit in Cartea Zohar si sa-ti imaginezi modul in care acestea sunt conectate la lumea noastra, intr-un mod mai intern. Si acolo vor fi o multitudine de alte modificari.

Este clar ca Zoharul schimba foarte mult individul. Il calmeaza, facandu-l mult mai interiorizat, serios si determinat. In acest sens, Zohar-ul afecteaza foarte puternic persoana. Si se intampla, indiferent de nivelul de intelegere la care a ajuns; aceasta depinde de eforturile sale – cat de mult incearca sa inteleaga ceea ce este scris in Cartea Zohar.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: