O scoala pentru beneficiul Lumii

In ultimul timp lumea intreaba mult despre sistemul nostru educational. Am creat un nou sistem educational si trebuie sa il folosim de dragul de a darui, in scopul diseminarii. Acesta va pava calea spre succesul dezvoltarii sale, cu sprijin si recunoastere. Copii nostri devin parte a acestui proces care este directionat ca sa ajute toti copii lumii. Folosim ce ne este cel mai drag noua, copii nostri, pentru scopul diseminarii ca exemplu de crestere corespunzatoare.

Aceasta este cheia succesului. Nu suntem  preocupati doar de bunastarea copiilor nostii, ci de bunastarea intregii lumi. Asta inseamna ca primul nostru obiectiv nu este crearea propriei scoli, ci organizarea unor clase model, virtuale, care sa serveasca ca exemplu de formare a copiilor ca adulti.

O sa folosim aceasta fundatie pentru a face programe educationale video astfel incat copiii din intreaga lume sa le foloseasca dupa scoala prin internet sau televiziunea locala. Programe dinamice de diferite formate croite special pe grupe de varsta ne vor introduce ca o organizatie educationala serioasa, careia chiar ii pasa de educatie. Vom alimenta lumea sistematic cu programe educationale in diferite limbi. Sigur ca nu o vom face fara a mentiona intelepciunea Cabalei, dar folosind doar abordarea generala, parte integranta a revelatiei in lume.

Acest program nu se opune programului scolar; dimpotriva, formeaza copilul pentru a deveni adult. Treptat vom introduce toate subiectele de la scoala in programele noastre, din perspectiva unei vederi generale a realitatii a lumii in general si a lumii noastre.

Trebuie sa invatam copii sa inteleaga ca perspectiva lor asupra lumii este relativa si arata ca este posibil sa simti si sa intelegi lumea in moduri diferite fara sa te blochezi in idei preconcepute.Cand vorbim copiiilor despre natura trebuie sa-i invatam despre perceptia relativa, sa isi puna intrebari despre ei insisi, sa ii aducem mai aproape de realitate si sa le deschidem lumea.

Ce am mentionat mai inainte nu sunt fantezii nerealiste, ci de fapt rezultatele a ceea ce am observat clar la sute de copii in ultimii cativa ani.

Vorbind despre educatie 10/1/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: