Sa aducem lumii intregi puterea unui Congres de Kabbalah

Noi credem ca nivelurile spirituale descrise de Zohar sunt la ani-lumina departare de noi. Dar cand se dezvaluie spiritualitatea, acest lucru se intampla foarte rapid, iar daca ne unim la Congresul care urmeaza, vom reusi sa obtinem senzatia spiritualitatii.

In plus, trebuie sa retinem ca orice dezvoltare spirituala de pana acum a avut loc la nivel individual. Ea a fost facuta de indivizi selecti si fiecare a trebuit sa depuna eforturi extraordinare.

Insa acum este momentul dezvaluirii, marcand o schimbare a numarului de oameni care invata, dar si a metodei de studiu. Acum, este vorba de metoda corectarii intregii lumi, corectarea maselor. Singurul lucru de care este nevoie, pentru a se intampla acest lucru, este o mica dorinta din partea noastra.

Niciunul dintre kabalistii din trecut nu au scris despre aceasta stare, pentru ca ei nu au trait intr-o generatie ca a noastra. Acum, corectarea a devenit globala, este adevarata corectare, unde trebuie sa ne unim cu totii. Inca nu s-a mai intamplat asa ceva in istorie.

Suntem martori la expansiunea si la cresterea acestui val, care cuprinde din ce in ce mai multi oameni. El se misca cu noi, ne sprijina si ne face fim prezente necesare in lume.

Ca urmare, am mari sperante pentru adunarea care urmeaza, insa totul va depinde de voi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: