O viață nouă nr. 381 – Toți suntem actori

Viata noua nr. 381- Canalul Viata buna: Toti suntem actori

Rezumat

Fiecare om joaca diferite roluri in viata lui. Cum poti tu sa fii un “actor educat” si cum e posibil sa fii actorul potrivit in piesa vietii si sa iei rolul corect in lume?

Noi nu stim cine suntem cu adevarat. Din momentul in care ne-am nascut, copiem comportamentul din mediul nostru inconjurator.

Azi trebuie sa ne schimbam fundamental, dar nu avem de unde sa luam exemplul. Noi trebuie sa ne raportam unii la altii ca o singura familie. Nu avem alta varianta decat sa fim actori si sa incepem sa jucam in rolul vietii.

Fiecare este un om salbatic in sine insusi, dar in realatia cu altii joaca aceeasi persoana corectata. Depinde de noi sa deschidem “Universitatea de Teatru a vietii noi”, pentru a invata psihologia si a juca.

Actul unu: toti actorii se comporta frumos unii cu altii. Actul doi: invatam sa raspundem atitudinii negative care s-a trezit in noi de la altii. Actul trei: realizam imaginea perfecta a fiecaruia dintre noi si a tuturor impreuna. Aceasta este daruire reciproca. Toata viata este o scena si astfel intelegem viata. Noi toti suntem eroi si nimeni nu deranjeaza pe altii.

Un actor bun este un actor care realizeaza perfectiunea, desavarsirea si dragostea fata de toti.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 22.04.2016

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: