Virusul încoronat

Ce trebuie să facă guvernele pentru a ne ajuta să trecem prin această perioadă dificilă? Toate guvernele ar trebui să înțeleagă că au un rol special și să își schimbe un pic gândurile. Ar trebui să știe că viitorul lumii stă în integrarea globală a tuturor oamenilor iar guvernele trebuie să acționeze în această direcție.

Este necesar să organizeze forme de instruire pentru copii și adulți, stabilind un sistem educațional astfel încât toată lumea să înțeleagă că ființa umană este cea mai distructivă forță din natură. Dar noi trebuie să devenim forța care conectează toate părțile naturii.

Până la urmă, suntem deștepți și bine dezvoltați, însă ne transformăm dezvoltarea în ceva rău, o direcționăm spre distrugere. Prin urmare guvernele sunt obligate să se schimbe; oamenii vor trebui să le explice asta.

Nu este niciun accident că noul virus a primit numele “coronavirus”;

El face cu adevărat o muncă regală, domină întreagă lume și ne organizează viețile așa cum ar face-o un rege. Eu sper că noi toți vom vedea consecințele conducerii sale, sub forma unor schimbări din viața noastră.

Coronavirusul ne-a pus pe fiecare dintre noi în carantină. Cred însă că este în beneficiul nostru. Trebuie să depășim această izolare unindu-ne deasupra tuturor diferențelor, în mod virtual, de la distanță. Și în măsura în care învățăm cum să ne tolerăm între noi, să ne conectăm și să ne unim în interior, mental, vom putea să ieșim din case pentru a interacționa cu alții.

Această condiție care ne obligă să stăm la distanță va acționa în avantajul nostru, ajutându-ne să ne apropiem între noi într-o manieră selectivă. În măsura în care sunt capabil să mă port bine cu aproapele meu, voi putea să mă apropii de el – nu pentru a face bani pe seama lui, ci pentru a stabili relații bune.

Toată lumea trebuie să fie educată în acest sens, pentru a putea construi împreună o nouă umanitate. Iar apoi, se va deschide în fața noastră o lume bună, eternă și perfectă în care va merita să trăim.

Oamenii mă întreabă cum văd lumea peste un an, ce se va întâmpla cu umanitatea? Ca de obicei, avem două alternative: fie lumea nu ascultă ceea ce spune înțelepciunea cabala, adică nevoia de a realiza unificarea și se va îndrepta spre distrugere, fie se vor implementa aceste schimbări.

Dacă te uiți la umanitate prin înțelepciunea Cabala, poți să vezi cum aceasta se apropie de corecție.

Totuși, dacă o privești în general, poți să vezi că lumea nu este capabilă să se schimbe. Însă noi vom încerca să lucrăm împreună; altfel va fi foarte rău. Sper că vom putea transmite metodologia unificării corecte întregii umanități.

De pe KabTV “Conversație cu David Blumenfeld” 3/25/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: