Coronavirus: Natura se va descurca cu noi

Întrebare: Dacă rata mortalității cauzate de virus este între 3 și 5%, poate este mai corect să se lase acești 3 – 5% să moară? Adică, să nu se oprească toate activitățile și să se trimită întreaga lume în carantină, provocând astfel o criză prelungită, care ar putea fi mai înfricoșătoare și mai rea decât moartea a 3 – 5% din populație.

Răspuns: Nu aș asocia unul cu celălalt. Privesc lumea într-un mod complet diferit. Pe de o parte, există o boală pe care virusul o provoacă: o încălcare a funcționării corespunzătoare a corpului uman. Și atunci persoana moare.

Pe de altă parte, există teama pe care această boală o provoacă la om. În același timp, oamenii, de frică, se ascund în casele lor și se mișcă mai departe, la distanţă unul de celălalt.

Din punctul de vedere al guvernării superioare, una nu are legătură cu cealaltă.

Pe de o parte, virusul a fost trimis, pe de altă parte, este însoțit de teamă. Asta e. Dar poate frica singură ar fi fost suficientă fără un virus? Nu, trebuie să existe un motiv.

Și, de asemenea, nu are sens să trimiți virusul fără teamă. Pentru ce? Prin urmare, se face cu o combinație a unuia cu celălalt. Mai mult, acestea sunt două sisteme complet diferite în natură: probleme care provoacă frică și panică, și apoi probleme care provoacă boală.

Ce este bine în frică și panică? Acestea opresc umanitatea de la o dezvoltare absolut inutilă, economică, politică și materială.

Aici, în acest moment, oamenii se pot agita și se gândesc: „Ce fac? Pentru ce am nevoie de asta? ” In mod involuntar, 50 – 70% din produsele pe care le producem nu sunt necesare. Deci ne vom opri și nu vom face asta.

Acum, când multe familii stau acasă, să ne uităm la familia noastră și să ne gândim unde au fost copiii noștri, ce au făcut. Și când s-au adunat toți ca o familie acasă? Când au stat împreună? Deodată încep să se apropie cumva. La început stau în camere separate, în diferite colțuri, așa cum sunt obișnuiţi, singuri. Și mai târziu încep să vorbească între ei, chiar să joace ceva împreună. La urma urmei, există timpul, și există o oportunitate.

Vedeți cât de mult schimbă totul? Lumea noastră se schimbă! Prin urmare, spun că virusul este de fapt bun. Va zgudui toată umanitatea.

Dacă am fi continuat în tot acest timp să aruncăm fum pe cer, atunci mult mai mulți oameni ar fi murit din cauza asta decât datorită unui virus. Spuneți: „Virusul a revendicat o mie de oameni”. Dar din poluarea aerului pe care am fi creat-o în aceste zile, ar fi murit mult mai mulți oameni. Să ne uităm la lucruri dintr-o perspectivă globală și veți vedea că aici se pot face calcule complet diferite.

Și dacă priviți un pic înainte, puteți înțelege că refuzând, cu ajutorul acestui virus, producții inutile, conexiuni inutile, zborurile și toate celelalte lucruri, poate ca o mamă amabilă, vom ajuta bunul nostru Pământ să înflorească  tandru și uşor. Ce este atât de rău în asta? De ce privești lumea atât de îngust?

Îmbrățișați în mod mai deschis întregul sistem. Înțelegeți că forța care vă înnobilează lumea vă face să vă agitați: „Gândiți-vă, cu ce sunteți atât de ocupat ?!” Asta face virusul nostru înțelept. În natură nu se face nimic în zadar. Totul este doar pentru a ne aduce oamenii la interconectarea corectă, la relații amabile, astfel încât să ne putem da seama de faptul că egoismul nostru este rău și să îl transformăm în bine. Și asta se va întâmpla. Te asigur.

Natura este mai puternică decât noi. Vedeți cum ne poate face să ne ridicăm, ca un câine pe picioarele posterioare. Și suntem gata. Când mă uit la modul în care umanitatea de azi reacționează la virus, încep să cred că, probabil, această umanitate poate avea un viitor bun, amabil, că natura se va descurca cu cu noi.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei”, 22/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: