“Franţa, războiul purtat în timp ce voi dormeaţi” (Medium)

Medium a publicat noul meu articol “Franţa, războiul purtat în timp ce voi dormeaţi

În timp ce fiecare din lumea occidentală își exprimă șocul față de uciderile recente din Franța, comise de islamiști extremi, mă întreb unde au fost toți acei experți care se grăbesc atât de rapid să condamne și să dea sfaturi, în toți acei ani în care se construia problema care a explodat acum. În ultimele patru decenii, Franța a admis milioane de musulmani, fără a-i asimila în societate. Le-au acordat orice privilegiu fără nicio obligație, iar acum sunt surprinși că refugiații au devenit proprietari ai țării. La ce se gândeau? Este timpul ca Franța să se trezească și să-și dea seama că nu mai există ciocnire de civilizații. A fost, dar francezii au dormit între timp și s-a decis împotriva lor, în absența lor. Franța va deveni un califat, iar restul Europei occidentale va urma.

În ignoranța lor, europenii au lăsat din ce în ce mai mulți musulmani în țările lor, la fel ca America, iar acum trebuie să se ocupe de o populație care, prin definiție, nu încearcă să se integreze cu ei sau să devină ca ei, ci să-i domine și să-i convertească.

Nu toți musulmanii sunt violenți, desigur, dar Islamul impune extinderea sa în întreaga lume. În cele din urmă, întreaga lume trebuie să fie vopsită în verde, culoarea predominantă în Islam. În ignoranța lor, europenii au lăsat din ce în ce mai mulți musulmani în țările lor, la fel ca America, iar acum trebuie să se ocupe de o populație care, prin definiție, nu încearcă să se integreze cu ei sau să devină ca ei, ci să-i domine și să-i convertească.

Liderii occidentali nu pot pretinde că nu știau că acesta este planul, deoarece nimeni nu a încercat vreodată să-l ascundă. Este scris în fiecare carte despre Islam, proclamat de fiecare lider musulman, și este exprimat în politicile lor. Pluralismul este mare și libertatea religioasă este admirabilă, dar cum este orbirea față de intențiile ostile făţişe, anunțate?

Această nebunie catastrofală va duce la dispariția culturii occidentale.

Musulmanii de astăzi se simt atât de încrezători și sunt atât de motivați, încât rezistența lui Macron doar îi încurajează. Lupta sa va duce doar la mai multă violență, la acordarea mai multor privilegii musulmanilor și va arăta cine este adevăratul șef în Franța.

Toate acestea, desigur, sunt vești proaste pentru evreii francezi, cea mai mare comunitate evreiască din Europa. Evreii nu ar trebui să rămână în Europa. Nu sunt sigur unde ar putea merge, dar nu ar trebui să rămână acolo. America nu este o opțiune pentru ei; situația de acolo este deja foarte proastă pentru evrei și se agravează rapid, indiferent de rezultatul alegerilor. Unii dintre ei pot merge în Canada, alții în Israel, dar oricare ar fi cazul, evreimea europeană este de domeniul trecutului; puținul rămas din ea se va dizolva și risipi.

În ciuda marii consternări, există un motiv pentru frământări. Este modul în care lucrurile devin analizate. Desigur, este un mod foarte dureros și există și alte opțiuni, dar încăpăţânarea umanității nu lasă alte opțiuni decât să fie parcurs pe calea grea.

Rezultatul final al tumultului în creștere este unirea umanității. Conexiunea dintre Islam și Creștinism, de exemplu, s-ar fi putut întâmpla în moduri mult mai calme, dar când tot ce vrei este să exploatezi și să domini, ajungi să pierzi. S-a întâmplat cu fiecare țară care a condus vreodată. Când puterea slăbește prin mulțumire și mândrie, cei conduşi îl depășesc pe conducător, așa cum se întâmplă acum în Franța.

Nu sunt deloc îngrijorat de rezultatul pozitiv al procesului. În cele din urmă, umanitatea se va conecta și va deveni o entitate ale cărei părți funcționează în armonie și reciprocitate. Cu toate acestea, mă doare că trebuie să ajungem acolo atât de încet și atât de dureros.

Intrăm într-o nouă eră, pe care Covid a „lansat-o”. În ciuda perspectivei sumbre, putem face multe pentru a trece (relativ) pașnic prin tranziție. Dacă ne concentrăm pe conexiune și renunțăm la o parte din încăpăţânarea noastră, probabil că predicția mea întunecată nu se va materializa. Dacă ne dăm seama unde suntem și acceptăm că singura noastră scăpare este unitatea, ne vom alinia (odată) cu traiectoria evoluției, iar puterea pe care o vom strânge prin unitatea noastră va schimba lucrurile în bine. Nu va trebui să luptăm împotriva Islamului sau împotriva oricui altcineva, ci doar împotriva relei noastre voințe de a ne conecta.

Cu toate acestea, natura ne va conecta, prin război și vărsare de sânge sau prin voia noastră. Cum se va întâmpla asta, este alegerea noastră.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed