Pentru a vedea totul în lumina Creatorului

608.02Zohar pentru toți, VaYetze, punctul 15: „Aceasta este ruperea vântului, așa cum este scris,„ Vanitatea și lupta după vânt ”. Cu toate acestea, lucrarea Creatorului ridică lumina deasupra soarelui, extinzând lumina de jos în sus, de la soare și de sus, nu de la soare și de jos. ”

În loc să primești, urmărești să dăruiești.

Faptul este că dacă vrei să atragi lumina pentru tine și intră în tine, atunci nu este lumina bună, este lumina directă. Cu toate acestea, dacă urmărești dăruirea, atunci lumina reflectată apare în tine, ceea ce îți permite să vezi totul în jurul tău. Emițând lumină din tine, devenind similar cu ea, devii ca o sursă, un proiector și în această lumină vezi totul.

Întrebare: Am auzit că vine lumină din ochi. Este posibil?

Răspuns: Dacă cineva se uită la tine, desigur, tu îl simți. Dar nu este lumina ochilor. Practic, este un gând. Așa se conectează gândurile noastre.

Nu este nimic special la ochi. Este un dispozitiv simplu, primitiv. Ce este acolo? Totul se întâmplă în interior: dorințele, gândurile și intențiile exprimate prin organele noastre externe sunt puternic resimțite de noi.

KabTV „Puterea cărții Zohar” # 13

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: