“De ce unii oameni cred că evreii conduc lumea?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora:  De ce unii oameni cred că evreii conduc lumea?

Ea vine din faptul că metoda de corectare a lumii rezidă în poporul evreu, iar această metodă în cele din urmă trebuie să se răspândească la nivel global, astfel încât toată lumea să folosească această metodă și să aducă lumea într-o stare armonioasă, pașnică și perfectă.

Națiunile lumii o simt interior, la nivel biologic. Ei nici măcar nu știu de unde vine, dar simt dependență de evrei.

Ei simt că există ceva la evrei care îi face pe aceştia superiori, că au un fel de secret pe care îl ascund de fiecare, de lume, că evreii au o metodă de corectare pentru lume și că, poate, este așteaptat un moment când o vor putea vinde la cel mai mare preț, ca să poată controla lumea prin ea.

Acesta este un gând firesc care se trezește în toate națiunile. Ei au început să simtă asta la scurt timp după distrugerea Templului, iar acest lucru nu va dispărea până când nu vom răspândi în lume metoda de corectare, până nu ne vom deschide complet și ne vom explica nouă înșine și lumii starea în care noi și întreaga lumea ne aflăm.

Bazat pe videoclipul „De unde vine gândul că evreii conspiră pentru a conduce lumea?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: