“Cum poate să găsească cineva un sens din suferință?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum poate să găsească cineva un sens din suferință?

Când noi – prin acțiunile noastre, prin modul nostru de viață – vom provoca o asemenea suferință încât nu vom putea să ne întoarcem din ea, ne va face să ne gândim la sensul suferinței sau, cu alte cuvinte la sensul vieții, pentru că viața va fi plină de suferință.

Vom începe apoi să ne gândim dacă nu ar trebui să trăim deloc, dacă ar trebui să suferim, dacă totul are sens și ce ar trebui să facem cu noi înșine. Vom începe apoi să ne punem întrebări serioase asupra vieților noastre și vom încerca să găsim răspunsurile.

Apoi, vom ajunge la concluzia că viața noastră este incorectă și că trebuie să găsim modul corect de viață pentru ca toată lumea să se simtă bine și pentru ca viața însăși să nu se termine ci mai degrabă să ne conducă la rezultatul ei optim.

Vom fi apoi pregătiți să începem să ne conectăm în mod pozitiv unul cu celălalt mai presus de tendinţele noastre de diviziune și distrugere și făcând acest lucru, vom începe să atragem forța pozitivă care locuiește în natură în viața noastră.

Viața noastră va suferi apoi o schimbare dramatică către o nouă formă armonioasă, pașnică și pozitivă, care este mai echilibrată cu natura.

Bazat pe „Știri cu Michael Laitman” de la KabTV din 2 decembrie 2021. Scrisă/editată de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: