Viața este în prieteni

945Întrebare: Convenția noastră se numește „Ne ridicăm deasupra sinelui nostru”. Ai putea să prezinți o schiță pentru toată lumea despre ceea ce ar trebui să facem la acest congres? Ce sarcină ne-ai stabili acum?

Răspuns: Să vă înălțați mai presus de voi înșivă. Trebuie să ne unim, să împingem, să călcăm în picioare și să ne suprimăm egoismul. Nu să-l suprimăm astfel încât să nu mai existe, ci să ne ridicăm deasupra lui, până în momentul în care mă simt în prietenii mei.

Și apoi vreau să-l simt pe Creator în toate acestea. Dar unul după altul: mai întâi să-i simt pe prieteni și apoi pe Creator.

Întrebare: Deci, pe tot parcursul convenției ar trebui să-mi simt prietenii, nu pe mine însumi?

Răspuns: Da. Acest lucru ar trebui să se desfășoare ca un fir de ață în cadrul convenției: „Vreau să ating un sentiment de conexiune cu prietenii mei, o conexiune în care voi descoperi calitatea Creatorului, forța superioară de dăruire, iubire și conexiune. Nu am nevoie de nimic altceva în viața mea. Doar de asta.”

Din Convenția Internațională „Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/6/22, „Ne apropiem de Creator prin rețeaua de conexiuni dintre noi” Lecția 1

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed