Totul Incepe Cu Recunostiinta

Se stie din stiinta Cabalei ca suntem intr-o stare constanta. Se schimba doar senzitivitate si perceptia noastra.

Cum putem imbunatati aceasta senzitivitate? Daca ar fi sa adaug senzitivitatea prietenilor mei la senzitivitatea pe care o primesc astazi- adica, la punctul din inima, daca imi conectez inima cu a lor- va fi suficient pentru mine sa simt adevarata stare in care ma aflu.

Cum ne conectam inimile? Incercarile noastre nu duc nicaieri. Noi adresam aceasta cerere Creatorului, Luminii. Incerc asta in mod repetat, dar nu prea functioneaza.

De ce? Pentru ca atitudinea noastra este egoista. Noi vrem tot timpul sa primim, sa ne crestem senzitivitatea in aceasta lume in care traim, dar vedem doar o parte mica, un mic fragment. Noi vrem sa ne marim proprietatile egoiste si sa absorbim lumea superioara.

Ar trebui sa avem o atitudine diferita. Aceasta este atitudinea corecta la conexiunea dintre noi, la senzatia lumii superioare, bazata pe proprietatea recunostiintei.

Recunostiinta! Toate actiunile umane, indiferent care, incep cu aceasta. Se spune ca si daca o sabie ascutita ar fi ridicata deasupra crestetului nostru, noi trebuie sa multumim si sa speram ca este spre binele nostru si ca astfel Lumina actioneaza asupra noastra atat de precis incat exact aceste conditii critice vor conferi atitudinea corecta fata de conducerea superioara.

Din Congresul de la Harkov “Unitate spre Inaltare” 19/08/2012, Atelier 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed