Nu ne cerem iertare, ci corectare

Buletinele de știri arată că lumea se îndreaptă spre prăpastie, scufundându-se din ce în ce mai jos în fiecare zi și are nevoie urgentă de un leac autentic. Dar nu există nicio îndoială că un astfel de vaccin nu poate fi făcut într-un laborator și, din păcate, epidemia se va intensifica. Nu este încă clar că lumea se schimbă într-o direcție bună.

Trebuie să ne simțim responsabili pentru întreaga realitate și exact pentru aceasta ar trebui să cerem iertare Creatorului. La urma urmei, înțelegem că totul depinde de noi. Creatorul ne-a adus mai aproape de El și așteaptă să-I cerem pentru lumea întreagă ca conducător suprem. El dorește ca noi să fim o conductă prin care să treacă lumina între El și întreaga lume, dar încă nu suntem în stare să-I cerem acest lucru.

Deci, cerem iertare pentru acest lucru, deoarece astăzi suntem deja obligați să-l implementăm. Cerem iertare nu pentru crimele din trecut, ci pentru ceea ce trebuie să facem acum, recunoscând că suntem responsabili pentru starea lumii. Astfel, avem pentru ce să ne pocăim în fața Creatorului, deoarece am adus lumea într-o stare atât de cumplită în care se află astăzi.

Dacă am fi acționat corect, chiar înainte de pandemia de coronavirus, înainte de toate aceste probleme, am fi atras forțe bune în lume, iar lumea s-ar fi întors într-o direcție bună.

Ne cerem scuze pentru neglijarea misiunii noastre, a legăturii noastre cu Creatorul. Nu ne cerem iertare; mai degrabă, vrem să fim corectați: Lăsați-l pe Creator să ne dea înțelepciune, sentimente și să ne apropie de El, astfel încât să putem corecta lumea. După cum se spune: „De la iubirea pentru ființele create la iubirea pentru Creator”.

Din lecția zilnică de Kabbala ”15.09.2020,„ Ce este pregătirea pentru Selichot (Iertare) ”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed