Un „Baby Boom” nu va avea loc

Observație: Imediat după începerea pandemiei, psihologii și doctorii au presupus că aceasta va aduce un „Baby Boom” — nașteri de copii. Cu alte cuvinte, oamenii vor fi mai mult împreună, ceea ce ar duce la o rată a natalității mai mare.

Acum, când aceiași părinți care inițial se gândeau să aibă copii au fost chestionați, s-a dovedit că peste jumătate din populație a renunțat la această idee. Oamenii nu doresc deloc să producă urmași; nu doresc să dea naștere.

Comentariul meu: Ei nu văd o continuare. În forma în care ni se arată viața astăzi, ni se arată un punct mort. Deci, de ce să continuăm ceva?

Întrebare: În cele mai tragice situații ale Primului și celui de-Al Doilea Război Mondial și așa mai departe, oamenii se gândeau la procreare, iar acum brusc nu o mai fac. Nu este acesta un paradox?

Răspuns: Aceasta este psihologie. La vremea aceea, nu era psihologie, ci pur și simplu o condiție fizică. Dar aici este o stare de spirit. Nu ajungem nicăieri, pentru nimic. La ce bun? Toate acestea sunt suprimate.

Întrebare: O persoană trebuie să facă față acestei situații?

Răspuns: Acum nu este vorba despre a da naștere, ci despre unificare. Dacă acest număr de oameni s-ar putea apropia unul de celălalt pe plan intern chiar și la o distanță mică, lumea ar fi diferită.

Acum totul se mută spre o relație spirituală. Dacă sunt atras de o persoană, asta este. Dacă nu, atunci nu. Anterior, era fiziologie; exista un fel de impuls, presiune din interior; natura o cerea.

Iar acum natura nu cere acest lucru. Vrea să ne reconstruiască, astfel încât dacă ai dorința de a fi mai aproape de o persoană spiritual, atunci vei avea dorința de a fi mai aproape de el fizic.

Atunci nașterea copiilor va fi rezultatul unei apropieri spirituale, nu una fizică. Iar copilul va fi numit produsul iubirii.

Întrebare: Și atunci va fi iubit și își va iubi părinții?

Răspuns: Bineînțeles.

Remarcă: Deci, poate acesta este un indicator că ne apropiem de o eră cu adevărat diferită — era iubirii?

Comentariul meu: Da. Acest lucru va fi minunat.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV ”11/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: