Influenţa grupului feminin asupra grupului masculin

Întrebare: Munca bărbaţilor pentru unitate integrală durează 7-8 ore pe zi. O femeie ar trebui să-şi petreacă atat de mult timp studiind?

Raspuns: Femeile au mult mai puţine probleme decât bărbaţii, deoarece munca lor începe atunci când se alatura muncii în jurul grupului de barbati.

Înainte de aceasta, activitatea lor este în studii teoretice şi nu pot fi niciun fel de legături acolo. Aceasta include discuţii, jocuri de rol si dedicarea de mult timp pentru educarea copiilor din perspectiva integrală, şi aşa mai departe, dar nu cu privire la relaţiile dintre femei, pe care ele o vor simti doar ca o încălcare a naturii lor.

Un grup de femei începe să observe barbatii şi munca lor comuna doar o dată ce sunt pregătiţi şi grupul de bărbaţi este suficient de instruit în teorie şi deja parcurge integrarea practică între ei. Vom începe treptat să le învaţam bazele ajutorului necesar din partea lor pentru a atinge starea următoare: starea de unitate, armonie şi percepţie a naturii la nivelul următor de „Adam” („Om”), pe care-l putem atinge prin acest tip de unitate.

Grupul de bărbaţi atinge unitatea cu propria lor putere, ca un om care obtine bunastare şi mancare.

Grupul de femei ii ajută cu asta, ii inspiră, ii împinge şi serveşte ca un instrument foarte puternic pentru barbati, fără de care nu se pot uni. Femeile trebuie să influenţeze barbatii foarte atent, fără a perturba senzaţia lor de unitate, acestea trebuie să le ofere barbatilor un sentiment ca aşteaptă acest lucru de la ei, sa-i pretuiasca, sa-i inspire si sa-i trateze asa cum o mamă isi trateaza copilul.

Orice femeie se poate raporta la barbati în acest fel, iar barbatii simt influenţa femeii. Acesta este motivul pentru care grupul de femei joaca un rol fundamental în mişcarea grupului de bărbaţi spre unitate, prin influenţarea lui cu inspiraţie şi aşteptare, ca o mama: „Ce aştept de la copilul meu.” Si copilul simte că mama se aşteapta la un anumit rezultat din partea lui.

Toate acestea trebuie să fie făcute cu atenţie şi grijă pentru a evita provocarea sentimentului de indiferenţă in barbati sau a unei reacţii negative. Totul trebuie făcut foarte delicat, într-o anumită măsură şi întotdeauna calculat.
Când ambele grupuri se uita la ele obiectiv din afara, ele simt că au nevoie unul de celălalt. Recunosc grupului de femei ca am nevoie de sprijinul şi influenţa sa, de inspiraţia sa, de aşteptarea a ceva de la mine. Acesta ma va inspira, sprijini şi mă va trezi pentru atingerea unui rezultat.

În general, există o mare varietate de influenţe de sentimente reciproce şi aşteptări. Dacă toate acestea se fac prin contact indirect, de departe, prin intermediul „inducţiei” de la grupul de femei catre grupul de bărbaţi, atunci un rezultat al interacţiunii reciproce corespunzătoare se realizează.

Şi, ca rezultat, grupul de bărbaţi atinge unitatea, cu ajutorul grupului de femei. Iar această unitate este transferata grupului de femei.

Dar aceste grupuri nu se îmbina, nu se amesteca; ele continua sa existe ca două „cercuri”: unul extern – al femeilor, şi unul intern – al bărbaţilor.

Dintr-o „Discutie despre educaţia

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: