Cabalistul Sir Isaac Newton

Întrebare: Colecția de manuscrise de la bibliotecă națională din Ierusalim aparținând lui Isaac Newton a fost recent inclusă în registrul UNESCO “Memoria Lumii’ , o lista care păstrează și asigură accesul la comori cu valoare spirituală care au contribuit la dezvoltarea umanității de-a lungul istoriei.

O istorie de 300 de ani a precedat acest lucru. Newton a murit în 1927. Nu a fost căsătorit și nu a avut copii, iar manuscrisele sale au fost transmise nepoților care le-au păstrat la domiciliu. Rudele lui Newton au vrut că scrierile să fie tratate științific, dar reprezentanții universităților au refuzat să le accepte.

Răspuns: Newton a fost o persoană foarte specială. A fost precum Einstein în zile sale și pe deasupra un cercetător profund al naturii. Newton a fost de fapt un serios cabalist și a învățat ebraică special în acest scop.

Întrebare: În 1936, John Maynard Keynes a cumpărat manuscrisele lui Newton. Le-a citit puțin și a decis apoi să stea departe de ele.

Răspuns: I-a fost pur și simplu frică să le atingă și să stice imaginea lui Newton ca om de știință materialist.

Întrebare: Mai târziu savantul Tanack, Abraham Shalom Yehuda a cumpărat manuscrisele. Le-a arătat lui Einstein, acesta decalarand că această comoară nu ar trebui păstrată la domiciliu. S-a dovedit că Newton a dedicat o mare parte din timpul sau studiului Cabalei în ebraică. Manuscrisele sale sunt codificate. Consideră Templul ca un model al structurii universului și a ajuns la conluzia că toate legile corporale sunt nimic în comparație cu măreția lumii spirituale, lume cu care ne confruntăm dar nici măcar nu realizăm asta.

Răspuns: Newton este unul dintre sufletele speciale care au reușit să atingă lumea spirituală și a văzut rezultatul rădăcinilor spirituale în lumea noastră, desigur. Suntem cu toții controlati de forțele superioare, fiecare dintre ele influențând și exprimându-se în lumea noastră. Prin urmare, prin atingerea lumilor superioare, Newton a descris toate legile corporale de la nivelul lui de dobândire.

Întrebare: De ce nu a descris nivelul superior?

Răspuns: Nu știa despre sistem, nimeni nu l-a învățat. Toate realizările sale au fost propriile descoperiri. Cu toate acestea, a scris despre timpurile noastre, despre întoarcerea evreilor în Israel și despre reconstrucția Templului.

Întrebare: A scris că în 1880 evreii vor începe să se întoarcă în țara părinților lor și că în 1940 va fi un teribil holocaust având că rezultat moartea a milioane de oameni iar asta conducând la înființarea statului evreu.

Răspuns: Această este într-adevăr cum s-a și întâmplat. Întoarcerea evreilor la finalul secolului 19, holocaustul, și înființarea statului Israel.

Întrebare: Cât de în serios îl luați pe Newton?

Răspuns: Newton a fost un cabalist. A fost unul din oamenii speciali care au fost într-adevăr în contact cu lumea superioare iar prin realizările lui a transmis corecții mari din lumea superioară către lumea noastră. Trebuie să înțelegem că știm foarte puține despre oamenii de acest fel, iar ceea ce știm nu este într-adevăr corect și adevărat. Cu toate acestea, cred că ne apropriem de momentul în care omenirea trebuie să se maturizeze rapid și să descopere totul despre marele cabalist Isaac Newton din rădăcinile superioare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: