Cele mai importante profesii

Observație: Epoca epidemiei a promovat oameni cu profesii de rang inferior, cum ar fi șoferii, asistentele, livrătorii și casieriile. Acum, persoana cea mai importantă este cea care livrează la ușă, conectându-ne.

97% sunt asistenți in gospodarii, personal de îngrijire medicală, asistente medicale, moașe, vânzători, etc. La o adică, în ultimii 30 de ani, totul a fost invers. O persoană cu o diplomă, cu trei grade, cu un doctorat, cu o disertație de doctorat și cu o profesie au fost considerate persoane destul de necesare și importante.

Și deodată acum profesiile necesare, simple, au ajuns în prim plan.

Comentariul meu: Natura însăși, societatea noastră, va aloca profesiile necesare atât în ​​cantitate, cât și în calitate. Universitățile, profesiile inutile și orice altceva vor fi închise.

Cu toate acestea, există un număr mare de profesii de care avem nevoie și le punem în valoare calificările.

Trebuie să construim case; avem nevoie de ingineri, tehnicieni și tehnologi. Trebuie să producem mașini și orice altceva, dar să nu ne supraîncărcăm cu excese. În orice!

Acesta este cel mai important lucru pe care virusul trebuie să-l facă în noi. Ar trebui să ofere unei persoane un sentiment de suficiență, saturație și împlinire. Trebuie să evaluăm totul in functie de cât de necesar este.

Totul va avea ca scop optimizarea. Principala lege a naturii este aceea că interacțiunea dintre părțile sale este integrală, complementară reciproc, corectă și exactă atunci când faci tot ceea ce este necesar pentru celălalt, iar celălalt face ceea ce este necesar pentru tine și astfel sunteti conectati.

Întrebare: Pe cine numiți un om de știință într-o astfel de lume?

Răspuns: Un om de știință este cineva care înțelege acest principiu al integrității naturii și îl poate aplica, cel puțin în unele domenii și, posibil, în orice.

Cel mai important este să înțelegem principiul integrității naturii, când tot ceea ce se face este necesar pentru a-l completa la integralitate, la cerc, la sfera.

Așa trebuie să participăm la ea. Ar trebui să o completăm. De exemplu, este nevoie de o astfel de profesie oriunde și, dacă da, în ce cantitate, în ce calitate, în ce perspectivă și așa mai departe. Și dacă nu, atunci o eliminăm.

Orice profesie, orice poate fi necesar. O abordez din punct de vedere a faptului că nu înțeleg nimic despre asta, dar să încercăm să o descoperim! Aceasta necesită o relație cu adevărat atentă și corectă între oameni atunci când aceștia privesc din punct de vedere al corectitudinii conexiunii lor într-o singură societate.

Întrebare: Care vor fi cele mai importante profesii?

Răspuns: Cele mai importante profesii sunt cele care învață interacțiunea corectă a oamenilor unii cu altii în completarea lor optimă, nu excesivă, dintre ei.

Din emisiunea KabTV  „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 13/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed