Cum sa schimbi destinul cuiva?

Intrebare: Este posibil sa schimbi destinul cuiva?

Raspuns: Exersandu-ti liberal arbitru, poti sa-ti schimbi destinul cum vrei, sa-l intorci inspre orice directie, chiar la 360 grade. Dar o poti face doar daca stii sigur unde trebuie sa iti influentezi soarta, insemnand ce deschidere ingusta trebuie sa folosesti pentru a influenta toate lumile, tot drumul pana la Lumea Infinitului. Avem oportunitatea sa facem asta dar este foarte delicat.

Exact de aceasta oportunitate avem nevoie pentru a ne clarifica. Si, dupa ce o clarificam, vedem ca vrem sa actionam exact in aceasta directie.

Este o intreaga lume in jurul meu, care se conecteaza cu o alta, o lume perfecta printr-un fir subtire de pai. Sunt jos de tot,  cu proprietatea mea de putere, liberul arbitru este un fir de pai si lumea perfecta este deasupra mea.


Te rog, du-te mai departe, intra in lumea perfecta! Trebuie doar sa gasesti deschizatura subtire, punctul libertatii tale, printre toate celelalte directii inspre care dorintele tale se indreapta. Si odata ce ai descoperit intrarea, cum iti poti concentra toate fortele intr-o singura actiune ca sa poti trece prin ea inspre Lumea Superioara ?

Despre asta este intreaga intelepciune a Cabalei. In loc sa-ti risipesti fortele in toate directiile cand iti lipseste libertatea alegerii, strange-ti fortele, ca sa poti atinge apoi lumea siprituala.

Atunci o sa intelegi ca implinirea conditiilor de garantie reciproca, dragostea fata de fiintele create este exact implinirea conditiilor de avansare in Lumea Superioara. Asta pentru ca garantia reciproca este o alta definitie a aceleiasi formule  care te directioneaza inspre iesirea din aceasta lume, prin pasaj si sa te nasti  in Lumea Superioara.

Desigur ca ne schimbam destinul in acest fel. De fapt tu castigi punctul la care Archimede se referea cand spunea : „Da-mi un punct de sprijin si o sa misc Pamantul„

Din partea a4a  Lectia zilnica de Cabala 10/12/10, “Iubirea fata de Creator si iubirea pentru fiintele create”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: