Domeniul dorintei spirituale

Intrebare: Poate disperarea stinge scanteia mea de dorinta spirituala?

Raspuns: Desigur ca poate. M-am eliberat de disperare in aceasta lume si nu mai sunt consumat de dorintele pamantesti. Intre timp, exista o scanteie care straluceste in mine. Este trezirea de Sus care ma aduce catre un invatator si grup.

Intre disperare si scanteie apare o tensiune, un vector, o forta a dorintei cauzata de diferenta lor. Nu stiu unde este directionata exact, insa exista deja o directionare subconstienta catre daruire.

Acest Kli este deja indreptat in sus ca un bipol (ca o baterie cu semne opuse). Pentru a folosi corect dorinta mea, eu o plasez in campul magnetic al grupului. In acest caz, fortele grupului tintesc bipolul meu si il muta in directia scopului, proprietatea daruirii si iubirii.

Mediul, grupul, are poli puternici: o mare dezamagire fata de aceasta lume si importanta daruirii. Pe masura conectarii mele cu acest camp, o dorinta comuna, ma influenteaza si ma poarta catre scop.

Particulele (bipolii, bateriile, anumite dorinte) sunt slabe in sine. Pentru a le da putere si pentru a le accelera, noi construim acceleratoare. In acelasi fel, grupul (dorinta comuna) face ca scanteia mea de dorinta sa se transforme intr-un incendiu. Principiul este simplu: ma alatur comunitatii si fac drumul spre scop mai rapid si mai usor prin intermediul dorintei comune.

Cand ma alatur grupului, sunt invatat cum sa devin absorbit de acest camp, aceasta dorinta comuna a daruirii si iubirii. Primesc mai mult decat doar dorinta de la mediu pentru ca nu sunt intr-o societate obisnuit egoista, ci sunt inconjurat de Cabalisti care vor sa il reveleze pe Creator in spatial comun al dorintei pentru Creator.

Ma apropii nu doar de grup, ci de Forta Superioara care Daruieste si care este ascunsa in dorinta noastra comuna. De aceea, in schimbul eforturilor mele de unire, primesc de la mediu puterea Creatorului: Lumina care Reformeaza.

Mediul pe care o persoana il creaza este raspunsul eforturilor sale cu Lumina Inconjuratoare (Ohr Makf, OM).

Din partea 1 Lectia zilnica de Cabala 21.09.2010, Cine depune marturie pentru om

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: