Genele spirituale, partea a treia

Intrebare: Care este diferenta dintre ADN-ul spiritual din peroane ?

Raspuns: ADN-ul spiritual este definit de locul in care persoana se afla in sistemul general. Intregul ADN este asamblat intr-o singura dorinta, o singura forma si o retea care se numeste Adam, om.

Intrebare: Ce determina in care famile se va naste o persoana ?

Raspuns: ADN-ul spiritual determina ce parinti trebuie sa aiba copilul la nastere, pentru a ii oferi conditiile optime pentru implinirea de sine. Ei ar trebui sa ii asigure dezvoltarea ADN-ului spiritul cat sa atinga conexiunea cu alt ADN din forma planului prestabilit.

Intrebare: Exista cumva genetica spirituala ? Ce anume studiaza ?

Raspuns: Desigur, genetica spirituala este Intelepciunea Cabalei. Genetica spirituala, precum materia, studiaza modul de dezvoltare al ADN-ului, dar 99% din practica este corecta, optima, practica si folosirea rationala a ADN-ului individual si genelor comune care sunt conectate in grupuri si in sistem.

Intrebare: Materialul ADN este necesar pentru a construi corpul persoanei. Pentru ce este necesar ADN-ul spiritual ?

Raspuns: ADN-ul material si intreaga lumea meteriala sunt iluzorii si exista doar in imaginatia noastra. Nu exista in realitate. Exista doar pana cand ne implementam ADN-ul spiritual. Genele spirituale sunt o baza a creatiei care exista si pe care trebuie sa construim.

Lumea noastra este un vis pe care o vedem cat sa putem atinge implementarea potrivita a ADN-ului spiritual. Tot ceea ce ni se pare lume materiala nu exista in realitate. Chiar si fizica moderna este deja de acord cu asta.

Fizicienii au studiat materia si au realizat ca este compusa din fotoni, particule de lumina care sunt simultan si unda si particule care nu au forma. Iar combinarea acestor particule intr-o forma sau alta depinde de cine le priveste. Lumea nu are o forma a sa proprie, pur si simplu nu exista.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 12.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: