Împlinindu-ti destinul

Întrebare: Toate cele șapte miliarde de oameni care populează pământul trebuie să descopere și să simtă lumea superioară?

Răspuns: Toate cele șapte miliarde trăiesc în lumea noastră, și toți simt lumea noastră, chiar dacă fiecare în felul său. Vor simți lumea superioara diferit, de asemenea. Lumea Superioară este percepția Creatorului. Acesta este motivul pentru care ei Îl vor simți, această forță generală de corectare, dragoste și interconectare.

Într-un fel sau altul, piramida rămâne. Nu depinde de o persoană. Toată lumea se va simți total mulțumită și calmă. Este așa deoarece rădăcina sufletului, care ne aranjează unul în raport cu celălalt, este reparată.

Acest lucru înseamnă că toată lumea ajunge să facă ceva special, dupa cum se spune, „înțelepții au discutat timp de șaptezeci de ani, care este mai norocos: Cel care nu se naște norocos sau cel care se naște norocos?” Ei au ajuns la concluzia că este mai bine să nu te naști deloc, dar dacă te-ai născut, atunci ar trebui să-ți împlinești misiunea.

Din emisiunea KabTV „Secretele cartii eterne” 25/02/13

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: