În forma corectă

Întrebare: Cum este posibil să evaluăm pertinenţa integralităţii noastre, pentru a realiza că suntem pregătiţi să mergem spre mase?

Răspuns: După ce aţi lucrat cu publicul, aţi simţit impulsul de a vă conecta? Credeţi că, fără conexiunea dintre voi, nu aveţi forţa de a munci cu publicul? Simţiţi cât de mult aveţi nevoie de sprijinul prietenilor, în timpul lecţiilor pentru cercurile largi ale populaţiei? Dacă aveţi un sentiment de acest gen, atunci munciţi corect. Dacă nu este un astfel de sentiment, atunci există o problemă, atunci nu sunteţi implicaţi în educaţie şi educaţia integrală, ci pur şi simplu, vă păcăliţi singuri. Trebuie să simţiţi grupul în voi tot timpul, centrul său, ajutorul său, Creatorul, trebuie să simţiţi că doriţi să-L descoperiţi. Doar astfel veţi deveni un conductor al Luminii şi veţi fi în măsură să influenţaţi publicul care va fi de acord cu voi şi vă va urma.

Dar, trebuie să simţiţi importanţa legăturii cu grupul, cu centrul său, cu Creatorul, în acest centru, precum şi faptul că munciţi, în mod special, la această conexiune.

Din discuţie privind grupul şi diseminarea, 24.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: