Moda va fi diferită

961.2Comentariu: În Germania, din cauza extinderii blocării, comerțul cu îmbrăcăminte s-a oprit aproape complet. Pierderea din vânzări în toată această perioadă de iarnă este de zece miliarde de euro. O jumătate de miliard de articole de modă rămân nevândute. Acestea trebuie deja distruse pentru că nu vor mai fi relevante anul viitor.

Răspunsul meu: Nu cred că moda se va schimba. Nu cred că moda va exista deloc. Prin urmare, nu aș recomanda distrugerea lor. Cârpele sunt cârpe. Oamenii nu vor alerga după aceasta, așa cum nu urmăresc ceea ce este disponibil astăzi. S-a terminat.

Întrebare: Adică, o persoană nu va urma sezonul 2021, 2022 și va purta tot ceea ce îi este confortabil și confortabil?

Răspuns: Da.

Comentariu: Realizând acest lucru, hainele la modă la prezentarea de modă din China au fost înlocuite cu costume de protecție și viziere împotriva coronavirusului. Moda superioară pe podium este echipamentul medical de protecție și îmbrăcămintea pentru personalul de service și pentru pompieri. A fost răspunsul la creșterea pieței chineze.

Răspunsul meu: Desigur, au realizat imediat că așa ar trebui să fie lucrurile.

Întrebare: Pe cine ați trimite acum pe podiumurile europene?

Răspuns: Aș arăta haine foarte practice, care nu împiedică mișcările, sunt confortabile, purtabile și atât, și nu strălucitoare.

Întrebare: Crezi că ar putea exista un couturier și o modă înaltă pentru haine foarte simple?

Răspuns: Confortabile! Poate nu simple, dar confortabile. Îmi plac jachetele cu multe buzunare, pantaloni care se potrivesc confortabil și nu trebuie călcați. Ceva foarte confortabil care nu împiedică nici o mișcare. Poți să stai peste tot, să faci orice vrei, nu se murdărește. Iată ce trebuie inventat, ceva astfel încât hainele să nu se murdărească. Chiar dacă cad într-o cutie de vopsea, ies de acolo, fac un duș și mă clătesc chiar și fără săpun.

Așa ar trebui să fie! Lasă-i să inventeze! Ce se întâmplă, inventează în mod deliberat lucruri care se murdăresc rapid sau se sparg.

Întrebare: Adică nici măcar nu sunteți în favoarea să aveți multe haine într-un dulap, ci doar lucruri necesare de zi cu zi?

Răspuns: Cred că dacă unei persoane îi place ceea ce poartă, atunci nu are sens să o schimbe. Totul este doar moda goală care i se impune.

Întrebare: Și nimic nu se va mai întoarce? Adică ne-am apropiat de simplitate?

Răspuns: Nimic nu se va mai întoarce! Cea mai clară direcție este confortul. Astfel încât să nu-i respingă pe ceilalți și să fie confortabil pentru tine.

Comentariu: Frumos și confortabil.

Răspunsul meu: Ce înseamnă frumos? Ceva care să îi facă oameni să vrea să te mângâie. Ca mătasea, ca lâna – ceva foarte plăcut. Așa ar trebui să fie. Haine care completează imaginea unei persoane.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 18.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: