Moștenirea Învățătorului spiritual

919Întrebare: Un Învăţător spiritual  își așteaptă cursanții și se pregătește pentru asta. Aceasta este viața lui?

Răspuns: Da, desigur! Asta scrie Baal HaSulam! Profesorul se pregătește ca elevul să vină la el și îi va transmite metoda.

Când am studiat cu Rabash, mi-a fost absolut clar că trebuie să mă pregătesc să predau. Am început imediat să înregistrez lecțiile pe un magnetofon, să desenez și să notez ce mi-a spus Rabash când ne plimbam prin parc. Am început să sistematizez aceste materiale și să le pun în ordine.

Știam sigur că va trebui să iau metoda de la el și să o transmit mai departe. Aveam un sentiment clar că exist pentru a le primi de la el.

Nu știam câți ani voi rămâne cu el pentru că era un bărbat de 70 de ani când am ajuns la el, dar eram sigur că după toate încercările și căutările mele pentru un profesor, ar trebui să primesc metoda tocmai de la el.

Pur și simplu nu am văzut pe nimeni altcineva, deși știam pe mulți și căutam. Rabash a fost complet îndreptat către spiritualitate – în spirit, în abordare, în termeni de sursă, în caracter, în dorință și în pregătire. Prin urmare, știam că primesc acest pachet media de la el, pe care va trebui să-l transmit mai departe. O știa și el. Astfel, toată arhiva lui, întreaga sa moștenire mi-a fost transmisă.

După moartea lui Rabash, am dezvăluit imediat toată arhiva tuturor. Dacă altcineva ar fi avut arhiva, ar fi putut-o păstra și nu ar fi dat-o, sau ar fi dat-o câte o porțiune odată din motive personale, poate pentru a simți că o are și prin urmare este special.

Dar le-am dat imediat tuturor studenților săi șansa de a face copii ale originalelor pentru uzul lor. După aceea, m-am simțit calm. Lucrările lui Rabash nu zăceau pe biroul meu. Mi-am împlinit datoria față de prietenii mei. Le-am dat totul.

KabTV “Secretele Cărţii Eterne” 12.02.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: