Ne vom lăsa urmele pașilor pe căile prăfuite ale planetelor îndepărtate?

547.05Au existat doar aproximativ o jumătate de duzină de evenimente cu adevărat importante în saga de patru miliarde de ani a vieții pe Pământ: viață unicelulară, viață multicelulară, diferențierea în plante și animale, mișcarea animalelor de la apă la pământ, și apariția mamiferelor și a conștiinței.

Următorul mare pas ar trebui să fie ideea vieții interplanetare — o călătorie fără precedent care ne va schimba și ne va îmbogăți dramatic (Elon Musk).

Răspunsul meu: Nu sunt absolut de loc de acord cu asta. Ce ne va oferi?! De ce ar trebui stadiile anterioare de dezvoltare să ne conducă la acesta din urmă? Vom zbura din stea în stea? Mai mult, suntem într-o stare atât de energetică și fizică încât aceste zboruri ne vor costa sute de ani! De ce trebuie să zburăm? De la o poiană la alta?

Întrebare: El consideră că dezvoltarea interplanetară este următorul mare pas. Care crezi că este următorul mare pas?

Răspuns: Următorul mare pas va fi dezvăluirea sensului vieții. De ce a apărut dintr-odată din nimic și de ce pașii despre care a vorbit apoi au început să se dezvolte din el?

Întrebare: Apoi persoana ajunge la întrebarea „Pentru ce trăiesc?”

Răspuns: Da. Cu cât ne dezvoltăm mai mult, cu atât dorim să știm mai mult despre rădăcina noastră, despre sursa noastră. Aceasta este ceea ce ne interesează. Aceasta este căutarea sensului vieţii, pentru că totul este cuprins în rădăcina noastră.

Astăzi, când facem ceva, dezvoltăm forțele și datele care se află în sursa noastră.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 6/30/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: