Nu există diferență între studenți

Întrebare: Dacă toată lumea are o mamă și un tată spiritual (AVI) prin care primește puterea Luminii, cine este profesorul care transmite studentului metoda?

Răspuns: Tatăl spiritual și mama sunt sistemul superior cu care trebuie să munciți. Mai târziu veți învăța ce este acesta, că este vorba despre un nivel care este mai ridicat decât voi.

Veți învăța cum să vă conectați la profesorul vostru spiritual, la ce nivel se află, și cum se echivalează el însuși și se integrează în vasul general din care faceți parte și cu Partzuf superior care este deasupra voastră. Veți descoperi toate acestea. Noi nu vedem încă ierarhia spirituală conform căreia suntem construiți, deci toți studenții sunt egali. Nu există diferență între ei. În situația noastră actuală, nu văd diferența între sufletele lor și nu văd pe nimeni care să fie superior sau care să fie inferior.

Există oameni care nu sunt suficient de maturi să avanseze spre spiritualitate și astfel, abandonează și părăsesc grupul. Ei vin pentru o perioadă scurtă de timp și apoi pleacă. Dar, pentru moment, nu văd printre studenții rămași nici un suflet care să fie mai aproape de corectare decât altele. Toată lumea trebuie să facă un efort și apoi, va înțelege mai bine rolul său. Pentru moment, ne apropiem doar de efortul corect care se concentrează pe conexiunea dintre noi. Dacă o persoană își dedică sufletul său pentru a se conecta cu alte persoane într-un cerc, se împlinește efectiv. Apoi, funcție de împlinirea lui, am putea fi în măsură să vedem că rădăcina sufletului său este mai mare.

Dar asta este numai pentru cei care sunt, cu adevărat, ”bolnavi de iubire” cu privire la prieteni.

Din pregătirea pentru Lecția zilnică de Cabala, 23.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: