Nu te grabi sa fii un inger

Intrebare: Cred ca deja am reusit sa ma desprind de propriul ego . Care este urmatorul pas ?

Raspuns: Nu este posibil sa te desparti de ego . Asta e o munca grea si de durata, ce continua pe tot parcursul inaltarii tale spirituale. Cu cat inaintezi mai mult in munca ta si inaltarea spirituala cu atat ego-ul creste .

In prezent esti la un nivel la care de-abia iti permite sa simti propiul ego. Ce poti face? Personal cred ca nu studiezi destul. Cu cat vei studia mai mult si mai intens, alaturi de noi, ego-ul tau nu va avea de ales si va fi nevoit sa creasca.

Cresterea ego-ului depinde intotdeauna de propriile “instrumente”, care iti permit sa lucrezi cu el. Daca esti conectat cu grupul, participi la diseminare, la lectiile noastre si blogul meu, atunci ego-ul va creste in fiecare secunda si nu vei mai putea scapa de el. Vei descoperi ca te va framanta, ca te va teroriza si doar atunci vei putea cu adevarat sa lucrezi cu el. Cu toate acestea, daca esti slab, nu vei primi acest ego si vei sta linistit gandidu-te ca deja esti un inger.

In realitate asta e imposibil . Daca nu simti loviturile ego-ului in fiecare secunda pentru a le putea corecta, atunci singura concluzie este ca nu esti suficient de conectat cu grupul si cu studiul.

Din  Serira de lectii virtuale de duminica 7/17/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: