O generatie de mocasini

În știri (Russian Bazaar) “43% dintre șomerii americani nu doresc să-și caute de lucru. 59% dintre șomeri sunt acomodați cu viață în repaus și nu au făcut nimic mai mult de doi ani. Acestea sunt concluziile experților firmei de cercetare Harris. …

“Stratul social al țării de “dependenti pe termen lung” a crescut în mod dramatic (la aproape 40 de milioane). Acești oameni sunt convinși că omul  modern are dreptul de a nu munci, iar prezența unui venit permanent nu este un motiv de mândrie. …”

“Conform noilor tendințe, aproape o treime dintre americani cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani nu doresc să-și facă o viață pe cont propriu. Această categorie plănuiește să trăiască pe cheltuiala părinților și se așteaptă să primească moștenirea de la părinți. …”

“Paradoxal, în circumstanțele prezente este uneori mai profitabil să nu lași copiilor un cent și alte economisiri. …”

“Atât timp cât există bani, nici măcar nu se gândesc să muncească. …”

“Muncitorii americani nu sunt diferiți de sclavii de acum 200 de ani – o spune activistul cu o vechime de 25 de ani la BLM, Audrey J. – Acești oameni au lanțuri și cătușe. Se simț liber. Dar, de fapt, sunt simplu zombificati psihologic. … muncă grea – este dovadă slăbiciunii sistemului și subjugării la un sistem crud. …”

In grupul de vârstă de 30 -39 de ani, unul din cinci americani nu-și va cauta de lucru.”

“Programele federale, statale și municipale sunt constant îmbunătățite și extinse, astfel încât oamenii cu ‘experienta” știu cum să stoarcă maximul din ajutorul statului în formă de hrană, adăpost, bani, asigurări medicale și așa mai departe. …”

“Aproape 40 de milioane de oameni nu doresc să lucreze și alți 30 de milioane profită de pe urmă faptului că acești 40 de milioane nu lucrează. …”

“Daca tendințele continuă …, atunci în viitorul apropiat, numărul de șomeri va fi mai mare de 3 – 4 ori decât al celor angajați (programul lui Clinton distruge sistemul de afaceri capitalist, transformând în final SUA în ceva asemănător Venezuelei).

Comentariul meu: Tendințele sunt clare. Și sunt generate de stilul de viață și dorințele elitelor. Pe de o parte, nu este nevoie ca toată lumea să muncească. A nu munci este, de fapt, mai bine pentru natură și mediul înconjurător. Este mult mai de ajutor societății să studiezi și să fii educat. Această ar trebui să fie ocupația obligatorie a fiecăruia.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: