Rezultatul spiritual

Întrebare: De ce este procesul spiritual aşa de dureros fizic pentru femei. Când vom simţii rezultatul, pentru că, de fapt, congresul nu se termină, continuă?

Răspuns: Cred că fiecare persoană poate simţii rezultatul în măsură dorinţei sale, în măsură participării sale constante.

Facem în mod constant examinării interioare, analize; este ca şi cum extragem noi şi noi definţii şi senzaţii din interior, pe care le folosim să construim şi să formăm noi simţuri, numite suflet.

Acesta este construit din modul specific în care mă combin cu alţii, poate mijloace mai plăcute sau mai puţin plăcute, prin diferite senzaţii, etc. Acesta este un organ integral. Cu cât suntem mai activi în conexiunea unul cu altul pentru scopul revelării integralităţii, cu atât vom revela mai mult unitatea noastră reciprocă şi în această măsură Creatorul se va manifesta ca o forţă comună, conform cu legea similarităţii calităţilor.

Nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să acţionăm în această direcţie. Aceia care o simt, o simt; aceia care nu, nu. Astăzi, această oportunitate este dată practic tuturor: atât bărbaţilor cât şi femeilor. Încearcă să te mişti în mod mai clar către asta.

Din Lecţia virtuală din 26.2.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: