Conectați-vă la „computerul comun” al universului

763.1Întrebare: La nivel subconștient, procesăm cantități mari de informații cu aparatul nostru matematic conceptual. Dacă luăm în considerare nivelurile individuale și colective, atunci apare întrebarea, există un astfel de aparat matematic pentru descrierea structurilor spirituale care sunt rădăcinile conștiinței noastre?

Răspuns: Firește. Dacă cineva este în egoism, de ce nu putem fi opusul acestuia? Exact la fel, dar o imagine în oglindă.

Adică, dacă folosesc calitățile spirituale ale dăruirii, atunci acționez clar, știu de ce, cum, în ce scop și cu ce forțe. În general, în dezvoltarea spațiului spiritual folosesc tot ceea ce funcționează în lumea noastră, dar sub forma opusă.

Întrebare: Nu ar trebui ca acest aparat matematic să fie mai extins?

Răspuns: Într-adevăr, puterea sa este mai mare deoarece nu este asociată cu date personale, probleme, obiective sau limitări, ci doar cu capacitatea mea de a mă ridica deasupra mea. Când, cu ajutorul energiei superioare, a luminii superioare, pot pretinde că sunt ceva care dăruieşte, atunci mă alătur „computerului comun”.

În lumea noastră, trebuie să creez ceva. În lumea spirituală, nu trebuie să creez nimic. Trebuie doar să mă adaptez astfel încât să fiu ca spațiul spiritual în care existăm, doar atât timp cât ne este ascuns. Apoi, după cum se spune, întregul „computer” va fi în fața mea.

În funcție de calitățile pe care le aleg din interiorul meu, deasupra egoismului meu, în acea măsură și în acel stil, intru în acest computer spiritual, în acest câmp spiritual. Pe de o parte, se comportă discret și digital, și pe de altă parte cu semnale analogice. Deci aici, ne confruntăm cu ambele.

Din KabTv “Întâlniri cu Cabala29.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: