Cum Sa Ajungi La Revelarea Cartii Zohar

Zoharul este revelarea starii noastre adevarate. Aceasta revelare apare in masura in care noi suntem la fel cu ceea ce este ascuns, pana la gradul in care ajungem sa avem calitati similare cu Lumea Spirituala, ascunsa. Cartea Zohar incepe sa ni se dezvaluie in masura in care obtinem intentia de a fi altruisti si daca nu o obtinem, cartea va ramane pentru totdeauna un mister.

Kabbalah ne sfatuieste sa verificam: ne dorim sa fim altruisti? Ar trebui sa verificam cand aspiram sa unificam toate dorintele altruiste ale prietenilor nostri. Dorinta lor unificata va fi cea care va dezvalui Gradul Superior – Creatorul.

Fiecare dintre noi, in functie de locul in care se afla, ar trebui sa lase de-o parte orice altceva si sa-si doreasca doar sa se ridice deasupra lumii noastre, sa se uneasca si sa simta ca noi toti “suntem un singur om cu o singura inima”. Aceasta este singura cale in care putem obtine unificarea si garantia reciproca, si astfel, dezvaluirea Lumii Suprioare in interiorul acestei calitati.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed