Înțelepciunea Cabala și cabaliștii

Înțelepciunea Cabala nu este o religie. Nu este misticism, nici o metodă de vindecare. Nu are puterea magică de a face miracole și nu este nici magie, nici o forță obscură. Înțelepciunea Cabala nu ajută o persoană să profite de ceilalți. Dimpotrivă, sub influența ei, o persoană devine iubitoare și își face griji cu privire la alții.

Înțelepciunea Cabala ne orientează pentru a percepe lumea de Sus și, prin urmare, toți parametrii inițiali ai unei persoane sunt modificați, ceea ce înseamnă caracteristicile sale și atitudinea față de lumea noastră și întreaga creație. Ea schimbă persoana într-o creatură absolut diferită. Inteligența sa (gândurile) și inima (dorințele) devin complet diferite și ea începe să gândească, să se comporte și să se simtă complet diferit față de o persoană obișnuită.

Pe de o parte, o imensă percepere a întregii lumi există în ea. Pe de altă parte, îi este dificil să trăiască în această lume așa cum este dificil pentru un adult să trăiască într-o grădiniță, deoarece este constrâns, fără încetare, să facă mari eforturi pentru a se echilibra cu copiii mici. Cu toate acestea, pentru acea care este a lumii superioare, trebuie de asemenea, să existe în lumea noastră. În plus, nu arată deloc particularitatea sa, și trebuie să facă compromisuri în orice moment.

Un cabalist nu poate să fie dușmanul nimănui. De fapt, este cel mai bun prieten al întregii omeniri, deoarece fiecare caracteristică este îndreptată pentru a aduce omenirea spre o existență fericită și perfectă.

Din ”Scurte povestiri”, kab.tv, 22.10.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: