Necesitatea Esentiala a Vietii

Credinta deasupra ratiunii este noul sistem de relatii, pe care trebuie sa-l stabilim in lume, pentru ca, fara el, niciodata nu vom putea construi conexiunea dintre noi, necesara supravietuirii noastre. Noua stare a omenirii, care este revelata azi nu este doar o descoperire ca lumea este globala si integrala, ci este, de asemenea, o intelegere a faptului ca avem nevoie de cunoasterea Fortei Superioare (Creatorul). El trebuie sa fie Forta care guvernand asupra noastra, ne va lega pe noi toti unii cu ceilalti si, cu toate nivelurile realitatatii (neanimat, vegetativ, animat si uman).

Atunci cand aceasta Forta va umple spatiul dintre noi, ne vom putea salva pe noi insine. In caz contrar, nu vom fi capabili sa facem asta. Nici chiar in fata mortii, nu ne vom putea conecta intre noi, in modul in care cere aceasta, Natura de la noi. Prin criza, Creatorul ne arata ca El nu este printre noi, si aceasta este, de asemenea, numita “rupere a sufletului comun”.

Trebuie sa descoperim ca singurul lucru de care avem nevoie este Creatorul, Forta care va fi dezvaluita pentru a umple golul dintre noi si de a conecta toate partile universului, in mod corect. Aceasta Forta Superioara este necesitatea esentiala a vietii absolut tuturor. Toata lumea isi va da seama ca, fara aceasta, noi, pur si simplu nu vom putea supravietui.

In acelasi mod, vom deveni constienti si de faptul ca acum trebuie sa ne conectam unii cu ceilalti si sa simtim pe ceilalti ca pe noi insine. In caz contrar, vom distruge natura, afectandu-ne nociv pe noi insine, prin dauna adusa celorlalti, pentru ca toti suntem conectati.

Aceasta este intelegerea pe care vrea sa o dezvaluie Kabbalah, pentru a ilumina pe toti, astfel incat oamenii sa poata realiza asta mai usor si mai repede.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: